Burberry Weekend For Women Eau de Parfum Spray 30 ml

BA9904
Bestel
  • Beschrijving

EEN BLOEMENFONDS EN SENSUELE VERZORGING VOOR MEISJES VAN DE ZIEL VAN EEN REIZIGER

De tijdloze karakterstijl van BURBERRY, het iconische Britse modebedrijf dat seizoen na seizoen klassieke verbouwingen aanbiedt, blijft in de voorhoede van de trends van de meest urbanites. Een stijl die het luxe merk maakt, een uitdrukking van casual, moderne elegantie en een "stijlvolle" touch voor meisjes die weten wat ze willen.

BURBERRY-WEEKEND VOOR VROUWEN, bestaande uit een geur-tandem, die fruitige tonen uit mandarijn-mousserende smelten met tonen van salie en Reseda, die een frisse en vitale ruikende halo geven, stimuleren. Na een paar minuten, stemt deze geur af op de huid, biedt delicate bloemige hartnoten van wilde rozen en perzikbloesem tot iris en hyacint. Elegant, lief en vrolijk bloemenboeket, nodigt u uit om tijdens de vrije tijd prachtige ervaringen te ontdekken, weg van de chaos van de grote stad. De finishing touch van ceder en sandelhout geeft een heel subtiele sensuele toets, die smelt met de muskusachtige geur die de hele dag op de huid blijft zitten. Deze geur is gecreëerd door parfumeur Nathalie Lorson in 1997 voor het prestigieuze modemerk BURBERRY.

VROLIJK EN BLOEM. Een Eau de Parfum voor romantische meisjes, die op zoek zijn naar een joviale, elegante en natuurlijke geur die geschikt is voor haar persoonlijkheid.

GEUR VAN DE LENTE. Een geur van bloemige noten, speciaal geschikt voor gebruik in het voorjaar. Ideaal om zijn schoonheidsritueel te voltooien na de ochtenddouche.

Reiziger. Een geur die de herinnering uit zijn reis haalt. Verkrijgbaar in verschillende maten. Perfect idee als een geschenk!