Wat zijn de Bezorgkosten

Bezorgen

Voor 13:00 uur besteld: volgende werkdag in huis , Verzorgmarket.nl is de enige drogisterij die echt supersnel levert. Producten die op voorraad zijn worden na bestelling en betaling voor 13:00 uur de volgende werkdag geleverd. Er is geen drogisterij in Nederland met een vergelijkbaar assortiment, Wij versturen uw pakket nadat de betaling is ontvangen. De snelheid van uw verzending hangt dus ook af van de wijze waarop u betaalt

Hier vindt u informatie over de leversnelheid bij verschillende

We houden je graag op de hoogte over jouw bestelling en wel op de volgende manier:

1-Bevestigingsmail van je bestelling

2-Mail met Track & Trace code van je bestelling

Track & Trace

Door middel van de Track & Trace code kun je jouw pakketje volgen nadat deze is verzonden. In de Track & Trace code kun je zien waar je pakketje op dat moment is en hoelaat de bezorger deze (ongeveer) komt afleveren. Je ontvangt de Track & Trace code via de mail, zodra je bestelling is ingepakt en verzonden.

Gratis bezorging vanaf 60 €

Bij verzorgmarket.nl is de bezorging gratis als je voor meer dan 60 € bestelt. Als je op werkdagen vóór 13.00 uur bestelt heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis!

Bestelling afhalen op PostNL locatie

Als je veel van huis bent kun je ervoor kiezen je pakketje af te halen op één van de ruim 2400 afhaalpunten van PostNL. Je kunt je pakketje dan de volgende werkdag na 15.00 uur ophalen op vertoon van je legitimatiebewijs. Je heb 7 dagen de tijd om je pakketje op te halen, daarna wordt deze retour gestuurd naar verzorgmarket.nl.

Niet thuis

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging zal kan je de zending de volgende werkdag na 15.00u ophalen op vertoon van je legitimatiebewijs. Er komt geen nieuw bezorgmoment, houd dus vooral de trackingscode goed in de gaten wanneer je het pakket op kan halen bij een postNL punt bij jou in de buurt. Deze moet binnen 7 dagen opgehaald worden anders gaat het pakketje retour naar de afzender.

Je hebt op je pakketje gewacht, maar niet ontvangen. Wat nu?

Check de Track & Trace code die je per email hebt ontvangen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het tijdsvak of de datum waarop de bestelling zou worden geleverd is veranderd.

Check even of de adresgegevens die je hebt ingevuld kloppen. Is er toch een foutje ingeslopen, neem dan meteen even contact op met de klantenservice

Mocht het pakketje hierna nog niet door jou ontvangen zijn, neem dan even contact op met de klantenservice

Verzendkosten

Nederland:

-Standaard eigenrisico €4,99 gratis vanaf €60

-Aangetekende post €5,99- gratis vanaf €60

bij bestellingen met een totale waarde onder de € 15 helaas noodzakelijk moet wij € 2 extra verzendkosten rekenen omdat deze bestellingen niet kostendekkend zijn. Wij vragen uw begrip voor deze bijdrage.

België –Duitsland €10,99

Kan ik mijn pakketje ook ergens afhalen?

Helaas niet , wij hebben geen afhaal adres meer .