Olaz Total Effects parfumvrij dagcreme 50ml

Olaz
OL4690
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
ProductbeschrijvingOlaz Total Effects 7-in-1 Anti-veroudering Hydraterende dagcrème Parfumvrij is een alles-in-een oplossing voor een huid die er jonger uitziet, van 's werelds no.1 merk in vrouwelijke gezichtsverzorging (Gebaseerd op de verkoopwaarde van gezichtscrèmes en -reinigers gedurende de afgelopen 12 maanden, geeindigd Juni 2014.). Deze crème bestrijdt zeven tekenen van het ouder worden: vermindert lijntjes en rimpels zichtbaar, voorkomt uitdroging, egaliseert de huidtint, minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, verzacht en egaliseert de huidstructuur, verbetert de helderheid en hydrateert voor een zichtbaar stevigere huid. Dit is Olaz' eenvoudige, slimme manier om een jonger, gezonder en egaler uitziende huid te krijgen.. Het VitaNiacin-complex met vitamine E, provitamine B5 en vitamine B3 (ofwel niacinamide) in Total Effects helpt de huid er gezonder uit te zien en heeft 7 prachtige voordelen.
Dagelijks zichtbaar stevigere, jonger uitziende huid.

Met vitamine B3, E en pro-vitamine B5.
7-in-een anti-verouderingsdagcrèmevan 's werelds nr. 1 merk in vrouwelijke gezichtsverzorging, vrij van parfum
Bestrijdt 7 tekenen van het ouder worden, voor een jongere en gezonder uitziende huid.
Scrubt de huid zachtjes om het natuurlijke zelfvernieuwingsproces te stimuleren, zodat de huid er in 4 weken jonger en gezonder uit gaat zien.
Met vitamine B3, E en C.
Olievrij, dus verstopt de poriën niet.
Wordt snel opgenomen en is niet vettig.
Dermatologisch getest.
Voor gezicht en hals.
Gebruik voor een volledige verzorging Olaz Total Effects volgens dit stappenplan:1. REINIGEN: Het verwijderen van vuil, make-up en overtollig talg is essentieel om je huid voor te bereiden op de rest van je gezichtsverzorging. 2. SERUM: Een serum bevat een sterke concentratie anti-verouderingsbestanddelen en zorgt als aanvullende verzorging dat je dag- of nachtcrème nog beter door de huid wordt opgenomen.
3. BESCHERMEN: Gebruik gedurende de dag een hydraterende crème of lotion met een SPF factor om de huid te helpen beschermen tegen schade die door de zon veroorzaakt kan worden.
4. HERSTELLEN: 's Nachts is het tijd voor herstel en vernieuwing van de huid, gebruik een nachtcrème want je huid absorbeert de hydraterende ingrediënten nóg beter wanneer je slaapt.
5. GESPECIALISEERDE BEHANDELING: Aanvullend biedt Olaz producten voor een gespecialiseerde behandeling. Te denken aan de huid rondom de ogen die als eerste tekenen van huidveroudering laten zien.