Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme 30ml

VI8171
Bestel
  • Beschrijving
Voor de 1ste keer heeft Vichy Laboratoires twee krachtige ingrediënten samengebracht om de 10 tekenen van huidveroudering te corrigeren. Gefragmenteerd Hyaluronzuur en Rhamnose, een suiker van plantaardige origine, zorgen voor een stevige, gladde en zachte huid. Resultaten bewijzen een verbetering van de huid conditie op 10 tekenen van huidveroudering in de eerste 10 dagen van gebruik. Frisse en ultralichte textuur

Met de leeftijd, de huid veroudert gedurende de dag. Dit verschijnsel staat bekend als een dagelijkse huidveroudering. De nieuwe Liftactiv serum 10 Supreme neutraliseert dit effect door te vechten veroudering van de huid tekenen continu.

De nieuwe Liftactiv serum 10 Supreme combineert een zeer effectieve formule [rhamnose] met [gefragmenteerde HYALURONIC], waardoor twee keer actiever antiverouderingsingrediënten in de huid *.

Resultaat: 1 druppel - een huid zichtbaar opgetild en versnelde regeneratie van de huid. Na 10 dagen ** De resultaten zijn op grote schaal al zichtbaar.

Rhamnose is bekend om zijn hautbesänftigenden effect, heeft geen invloed op glykolysierend en wordt goed verdragen voor de gevoelige huid. Rhamnose creëert nieuwe, jeugdige huid door het stimuleren van de regeneratie van de huid in alle lagen.

Paraben. ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dermatologisch getest.

Onmiddellijk liftend effect. Na 10 dagen ** volledig zichtbare resultaten. Van een maand, de huid rond de 32% is zichtbaar steviger ***. Dankzij een formule met gefragmenteerde hyaluronzuur tot 2 maal ramnose dringt door de huid en oefent zijn dual anit-wrinkle effect.

* rhamnose
* Wetenschappelijke en instrumentale studies, 50 vrouwen, 10 dagen
*** Getest door 40 vrouwen, twee toepassingen per dag, gedurende 4 weken, Instrumental Test
!