Biodermal Droge huid Nachtcreme 50ml

Biodermal
BI1410
Bestel
  • Beschrijving
Biodermal-nachtcreme-droge-huid


Droge huid Nachtcreme


Algemeen
Een droge huid heeft een tekort aan vocht én vet en voelt vaak gespannen en ruw aan. Nachtcrème droge huid voedt de huid intensief en zorgt voor een optimaal herstel gedurende de nacht. Zo voelt de huid weer glad, soepel en gezond aan. Alle Biodermal gezichtsverzorgingsproducten zijn zo samengesteld dat de natuurlijke kracht van de huid wordt ondersteund en beschermd.

Eigenschappen
-Nachtelijk herstel. De werking van nachtcrème droge huid sluit aan op de natuurlijke behoeften van de droge huid tijdens de nacht. Afvalstoffen worden door de huid afgevoerd, kleine beschadigingen (overdag opgelopen) worden hersteld.
-Voeding. Deze nachtcrème bevat rijke plantaardige oliën die de huid voeden en haar zacht en soepel houden. De droge huid heeft vaak een tekort aan essentiële vetzuren. De plantaardige kukui-olie is van nature rijk aan deze essentiële vetzuren (met name linolzuur en alfa-linoleenzuur) en vult zo precies de tekorten aan van de droge huid. Zuivere karitéboter versterkt de natuurlijke zachtheid.
-Intensieve en langdurige hydratatie. Een uitgewogen combinatie van glycerine, sorbitol en huideigen NMF (Natural Moisturizing Factor) hydrateert intensief en langdurig.
-Verzacht. Allantoïne en tarweproteïne verzachten de huid waardoor zij glad, soepel en gezond aanvoelt.
-Bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering. De aanwezige vitamines E en C zijn sterke antioxidanten en versterken elkaars werking. Zo biedt de crème een optimale bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en helpt bij het nachtelijk herstel van de huid.
-Dermatologisch getest en pH huidneutraal.