Spotner pen tegen ouderdomsvlekken creme 2ml

SP6055
Bestel
  • Beschrijving
De Spotner Crème Pen is een revolutionair product tegen ouderdomsvlekken en andere pigmentatie ontstaan door blootstelling aan de zon. Door het innovatieve ontwerp van het product is het mogelijk Spotner exact op de pigmentatie aan te brengen, bv. op de handen, het gezicht, de schouders of de armen.

Spotner bevat een unieke combinatie van ingrediënten die pigmentatie op een veilige manier doen verminderen.

De vorming van ouderdomsvlekken wordt tegengegaan door het gebruik van UV (A+B)-filters in combinatie met verschillende huidoplichtende stoffen.

Ouderdomsvlekken verdwijnen door de werking van alpha hydroxidezuren die de snelheid waarmee de huid zich vernieuwt doet verhogen: de ouderdomsvlekken worden verwijderd en men krijgt een gladdere, jongere huid. Alpha hydroxidezuren worden al eeuwen gebruikt voor een jongere uitstraling van de huid. Studies hebben aangetoond dat alpha hydroxidezuren in staat zijn om de effecten van de zon op de huid ongedaan te maken.

Indicatie

Ouderdomsvlekken (pigmentvlekken).
Gebruik

Draai aan de onderkant van de pen totdat er crème uit de bovenkant komt. Bij de eerste keer kan dit soms wel 10 keer zijn. Breng de crème aan op de ouderdomsvlekken en/of andere pigmentatie en laat de crème drogen voordat u eventueel andere huidproducten gebruikt. Gebruik Spotner twee maal per dag voor de beste resultaten gedurende 2-3 weken of totdat de pigmentatie niet meer zichtbaar is. Doe de dop terug op de pen na gebruik.
!