Maybelline instant foundation 010 ivory

MAYBELLINE
MA4217
Bestel
  • Beschrijving
De Eraser heeft een aantal unieke eigenschappen die samen zorgen voor een zichtbaar Anti-Age effect:1. De gepatenteerde Micro Corrector spons applicator:

De applicator van The Eraser is een sponsje dat bezaaid is met minuscule haartjes. Deze kleine haartjes, ook wel microvezels genoemd, maken dat je de foundation perfect egaal kan aanbrengen op je huid. Waarom? De microvezels bereiken zelfs de moeilijkste plekjes, zoals fijne lijntjes en kleine rimpeltjes. Dat doe je niet na met een kwast of met de vingertoppen!

2. De geconcentreerde fomule

The Eraser bevast 3 belangrijke ingrediënten. Collageen verstevigt de huid en hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid zijn vocht beter kan vasthouden. Samen zorgen zij voor een jonger uitziende huid. Verder bevat The Eraser Goji bessen, die boordevol vitamines en mineralen zitten, bijvoorbeeld vitamine C en E, maar ook beta-carotenen – supergoed voor je huid dus. Tot slot geeft deze foundation je huid ook nog bescherming tegen huidveroudering door de zon, door de toevoeging van SPF18