Vichy Liftactiv Supreme Dagcreme Normale tot Gemengde huid 50ml

VICHY
VI5554
Bestel
  • Beschrijving
De nieuwe verzorging tegen rimpels en verlies van stevigheid die continu en vanaf dag 1 de tekenen van huidveroudering verbetert, voor betere resultaten na 1 maand.

Vichy Liftactiv Supreme is geschikt voor alle vrouwen die de tekenen van huidveroudering willen corrigeren: rimpels, verlies van stevigheid, tekenen van vermoeidheid, een doffe of oneffen teint.

Vichy Liftactiv Supreme heeft een nieuwe werking op 3 momenten:
1. Onmiddellijk: met 3D optische correctie, de zogenaamde 'Blur Technologie': vervagende en verhelderende ingrediënten zorgen voor een optische correctie die de huid gladder maakt en de teint doet stralen.
2. Gedurende de dag: Cafeïne voor ontzwelling en Adenosine tegen rimpels, verbeteren alle tekenen van huidveroudering, vanaf de eerste avond: gladdere huid, gelifte gezichtscontouren.
3. Op lange termijn (na 1 maand): Rhamnose en het antioxidant Neohesperidine zorgen voor een globaal anti-huidverouderings effect.

Texturen met een onmiddellijk vervagend en gladstrijkend effect. De huid lijkt direct egaler, en voelt veel zachter.

Vichy Liftactiv Supreme Normale tot gemengde huid: lichte en comfortabele crème die snel intrekt. Geeft een fris, comfortabel gevoel. Poederachtige finish zonder vet of plakkerig effect.
Zonder parabenen, hypoallergeen. Getest op gevoelige huid onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen. Met kalmerend, versterkend en regenerend Vichy Thermaal Bronwater.

Liftactiv supreme
De eerste anti-aging crème met de hele dag door een anti-rimpel en verstevigend effect. Liftactiv Supreme werkt niet alleen in op huidveroudering op lange termijn, maar ook op de ‘dagelijkse veroudering’. Het verbetert drie symptomen van huidveroudering op het moment dat ze verschijnen; rimpels, verlies van stevigheid en een grauwe teint. De resultaten zijn een gladdere huid, gelifte gelaatstrekken, minder rimpels en +32% stevigheid* na 1 maand. *klinische test – 40 personen – 4 weken.