Sensodyne tandenborstel proglasur soft

Sensodyne
SE5282
Bestel
  • Beschrijving
De nieuwe tandenborstel van Proglasur met elastische borstelkop en microfijne borstelharen is speciaal ontworpen om je tandglazuur te sparen. Met deze revolutionaire tandenborstel kun je zelfs moeilijk bereikbare plaatsen mild, maar tóch effectief reinigen.
Let op: kan worden geleverd in een andere kleur, kleurkeuze is niet mogelijk.

Tandartsen adviseren een zachte tandenborstel om je gebit te helpen beschermen tegen tanderosie. De nieuwe 'Soft' en 'Ultra Soft' tandenborstel van Proglasur zijn speciaal ontworpen om je glazuur te sparen. Met deze revolutionaire tandenborstel kun je zelfs moeilijk bereikbare plaatsen mild, maar tóch effectief reinigen.

Zuren in voeding helpen tanderosie in de hand

Zuren in dagelijkse voeding zoals fruit,(light) frisdrank , vruchtensap en wijn verzachten het tandglazuur waardoor het makkelijker afslijt. Dit heet tanderosie. Hierdoor kunnen tanden dunner, transparant, minder wit en gevoeliger worden voor warm en koud. Om het gebit te helpen beschermen tegen tanderosie, heeft Sensodyne een speciale tandpasta ontwikkeld: Proglasur. Door dagelijks te poetsen met Proglasur verhard je het tandglazuur zodat het beter bestand is tegen zuren.