Tutti Oranjebloesem Eau de Toilette 100ml

Tutti
TU13197
Bestel
  • Beschrijving

Deze boeiende geur, toegewijd aan vrouwelijkheid, nodigt je uit voor een unieke zintuiglijke reis. De initiële noten van pittige bergamot en witte specerijen bereiden het terrein voor op de olfactorische hoofdrolspeler, jasmijn. De bloemen van koninklijke jasmijn vervlechten harmonieus met de bedwelmende frisheid van fresia en de delicate lyriek van lelietjes-van-dalen.

Elke spray ontketent een florale symfonie, die tedere herinneringen oproept. De basisnoten, samengesteld uit wit cederhout, amber en muskus, geven een onweerstaanbare sensualiteit aan Tutti Fleur de Jasmin Eau de Toilette. Het is meer dan een parfum; het is een verklaring van je vrouwelijke essentie.

De florale aromatische richting benadrukt de delicatesse en vrouwelijkheid van de geur. Topnoten, met pittige bergamot en witte specerijen, creëren een levendige en intrigerende entree. In het hart vermengen jasmijn sambac, fresia en lelietjes-van-dalen zich in een betoverende dans. Basisnoten van wit cederhout, amber en muskus verankeren de geur, en laten een sensueel en memorabel spoor achter.