Braun BT5240 haar en baard styler + Gillette Gift

Braun
BR12440
4210201283485
Bestel
  • Beschrijving

Met de Braun BT5240 Baardtrimmer werkt u moeiteloos uw baard bij. De trimmer is voorzien van Li-Ion-batterij voor 100 minuten trimmen na een volledige oplaadbeurt van 1 uur. Is de baardtrimmer leeg en wilt u direct één keer trimmen? Laadt hem in slechts 5 minuten op met de Quick Charge functie.

De BT5240 beschikt over een innovatieve AutoSense-Motor. De technologie past automatisch het vermogen aan de lengte en dichtheid van de baard aan, zodat elk baardtype en -stijl moeiteloos getrimt kan worden.

De baardtrimmer is gemaakt met een bredere scheerkop om bij elke beweging meer haartjes mee te pakken. Stel de precisiedraaiknop eenvoudig in op de gewenste trim-lengte van 0,5 tot 20 mm. De 39 lengte-instellingen zijn in te stellen in stappen van 0,5 mm. Geef uw baard, snor of sik de vorm en stijl die u wenst met de juiste nauwkeurigheid en efficiëntie.

Ontvang bij deze set een Gilllette Fusion 5 ProGlide scheermes om de contouren te versterken of voor een volledig glad resultaat.

-Trimmen met ultieme precisie met de Braun BT5240 Baardtrimmer 5

-Trim eenvoudig korte tot middellange baarden met de korte kam van -0,5 tot 10 mm en lange baarden en kapsels met de langebaardkam van 11 tot 20 mm. Met de baardtrimmerkop creëert u nauwkeurige lijnen en randen.

De precisiedraaiknop is per stappen van 0,5 mm in te stellen op 39 lengtes van 0,5 tot 20 mm. Draai eenvoudig aan de knop en kies de gewenste lengte. De levenslange scherpe mesjes snijden lang tot dik haar gemakkelijk af, zonder trekken. De kans op irritatie is hierdoor erg klein.

Maak de baardtrimmer schoon met het reinigingsborsteltje of spoel hem eenvoudig af onder stromend water. De BT5240 is volledig wasbaas onder de kraan, zorg wel dat hij is losgekoppeld van het netstroom.

Alle voordelen van de Braun BT 5240 baardtrimmer op een rijtje

Geschikt voor het trimmen van korte tot middellange baarden en kapsels tot 20 mm

-Precisiedraaiknop met 39 lengte-instellingen in stappen van 0,5 mm

-Moeiteloos en met ultieme precisie trimmen

-Professionele mestechnologie voor scherpe mesjes

-Eenvoudig creëren van contouren

-Met Li-Ion-batterij voor 100 minuten draadloos trimmen

-Volledig opgeladen in 1 uur

-Quick Charge functie: 5 minuten opladen voor één keer trimmen

-Kan zowel draadloos als op netstroom worden gebruikt

-Volledig afwasbaar voor eenvoudig reinigen

-Geavanceerde Duitse technologie

-Met Gillette Fusion 5 ProGlide scheermes voor glad scheren

Inhoud van de verpakking

-1x Braun BT5240 Baardtrimmer 5

-1x Precisiekam - 1 tot 10 mm

-1x Precisiekam - 11 tot 20 mm

-1x Gillette Fusion 5 Scheermes + 2 navulmesjes

-1x Reinigingsborsteltje

-1x Oplaadkabel