LOreal Paris Rouge Signature Lippenstift 302 Be Outstanding

LOreal
LO10623
Bestel
  • Beschrijving

De Brilliant Signature 302 Be Outstanding Liquid Lipstick

Naast de ultra lichte kleurimpact van de matte Rouge Signature lipsticks, komt L’Oréal Paris nu uit met de Brilliant Signature lijn. De L'Oréal Paris Brilliant Signature 302 Be Outstanding Liquid Lipstick is een glossy lip ink met intens kleurimpact en een ultradunne textuur.

• Sterke rode kleur impact met super glanzende finish, net zo glanzend als een lipgloss

• Ultra lichtgewicht, no make-up gevoel

• Langhoudend, gedurende de hele dag

• Precieze borstelapplicatie

• Verkrijgbaar in 8 ultra glanzende kleuren

Productbeschrijving

De L'Oréal Paris Brilliant Signature 302 Be Outstanding Liquid Lipstick is een glossy lip ink met intense kleurimpact en een ultradunne textuur. Kleur de lippen met de ultra glanzende lippenstift die net zo glanst als een lipgloss. Definieer je lippen met een ultra glanzende lippenstift die net zo glanst als een lipgloss. Met deze vloeibare lippenstift creëert ieder zijn of haar eigen look met het favoriete statement kleur om zo impact te maken.

Het resultaat

De L’Oréal rode lipstick is gekarakteriseerd door de ultra intensieve kleurpaletten en geeft een natuurlijk no make-up gevoel door de ultralichte textuur. De glanzende rode lippenstift zit vol levendig pigment waardoor deze L’Oréal lipstick de hele dag een statement is. De Brilliant Signature formule voelt zo dacht dat je het bijna niet voelt zitten. De lichte lipstickbasis verzekert een comfortabel gevoel welke niet in een lipstickcollectie mag ontbreken.

Hoe gebruik je de Brilliant Signature Liquid Lipstick?

Stap 1: Breng de glanzende lipstick als eerste aan op je bovenste lip. Begin bij de cupidoboog, onder het kuiltje in het midden van je bovenlip, en ga met de lipranden naar beneden. Daarna vul je de lip in met de rode lippenstift.

Stap 2: Herhaal dezelfde stappen bij de onderste lip.