LOreal Paris Paris Electric Nights Rouge Signature Matte Lipstick

LOreal
LO10622
Bestel
  • Beschrijving

Maak nu een metallic roze kleurstatement met de Paris Electric Nights Rouge Signature van L'Oréal Paris in feestelijke verpakking.

-Langhoudende matte impact, ultralichte sensatie

-Ultra-lichte sensatie

-Precisie applicator om je lippen gemakkelijk te kunnen vormen.

Productbeschrijving

Paris Electric Nights Rouge Signature van L'Oréal Paris is een limited edition versie van onze eerste luchtige matte liquid lipsticks. De lichtgewicht matte lip ink combineert intense kleurpigmenten voor een heldere kleursensatie met het gevoel alsof je geen lipstick draagt. De metallic rouge signature kleuren zijn onderdeel van de limited edition feestdagencollectie van L'Oréal Paris.

De langhoudende matte lipstick is nu verkrijgbaar in 3 mettalic kleuren: neon rood, burgundy en nude roze.

Het resultaat

De langhoudende lipstick heeft een matte afwerking en trekt aandacht naar de lippen door de intense nude kleur. De lippen voelen comfortabel aan en plakken niet vanwege de lichte formule van de liquid lipstick. De puntige applicator zorgt ervoor dat jij jouw lippen gemakkelijk omlijst en jouw eigen stijl tot leven brengt. Kies jouw statement kleur binnen de lipstickcollectie met less texture, more color.

Hoe te gebruiken

Stap 1: Verzorg je lippen goed voordat je de matte lipstick aanbrengt. Lippen zien er het mooist uit wanneer ze goed gescrubd zijn. Je kunt je lippen gemakkelijk scrubben door met een tandenborstel voorzichtig over je lippen heen te bewegen. Zo haal je de droge velletjes van je lippen en zorg je ervoor dat ze weer zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Stap 2: Breng de Metallic Rouge Signature Lipstick aan door te beginnen bij het midden van de bovenste lip. Volg de natuurlijke vorm van de lippen waarbij je vanuit het midden naar de buitenrand van de lippen werkt.

Stap 3: Beweeg vervolgens de lipstick op dezelfde manier over de onderlip en kleur de lippen in.