Asepso Desinfecterende Handgel Professional 100 ml

Asepso
AS10480
Bestel
  • Beschrijving

Desinfecteer uw handen waar en wanneer u wilt met de Asepso Desinfecterende Handgel met 62% alcohol. De gel zit in een handige tube van 100 ml en bezorgt u direct schone en bacterievrije handen. Neem de handgel mee in uw jas of tas, zodat u hem overal kunt gebruiken waar nodig.

Het is belangrijk om uw handen te desinfecteren om bacteriën en ziekteverwekkers geen kans te geven. De Asepso Anti-bacteriële Handgel kunt u overal gebruiken. Wrijf een kleine hoeveelheid handgel op uw handen, naspoelen is niet nodig. De gel bevat 62% alcohol en ontsmet uw handen, is niet kleverig en droogt snel op.

Desinfecteer regelmatig uw handen met de Asepso Handgel met 62% alcohol

Uw handen zijn de grootste bron van bacteriën en ziekteverwekkers. Het is dan ook belangrijk om uw handen meerdere keren per dag te desinfecteren. Zeker in deze tijd met het heersende Coronavirus is het belangrijk om uw handen regelmatig te ontsmetten. Op die manier verkleint u de kans op besmetting. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen.

De Asepso Professional Handgel bevat 62% alcohol. De gel trekt snel in de huid en laat geen kleverig laagje achter. U hoeft de handgel dus niet na te spoelen met water. Gebruik de gel altijd en overal; thuis, onderweg en in de supermarkt.

Voordelen van de Asepso Desinfecterende Handgel met 62% alcohol

-Desinfecterende handgel

-Bevat 62% alcohol

-Altijd en overal schone en bacterievrije handen

-Helpt tegen de verspreiding van ziekteverwekkers en bacteriën

-Niet kleverig en trekt snel in de huid

-Naspoelen met water is niet nodig

-Zonder parfum

-Tube van 100 ml om overal mee naartoe te nemen

-Geproduceerd in de EU

Specificaties

-100 ml per tube

-Geurvrij

-Bestaat uit 62% ethyl alcholol