Davitamon Junior Multivitamines & Mineralen 120 Kauw Tabletten

DA10105
Bestel
  • Beschrijving

Davitamon Junior 3-12 Kauwtabletten Framboos zijn multivitaminen met vitaminen en mineralen afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen van 3 tot 12 jaar. Omdat groeien niet vanzelf gaat, is het belangrijk dat kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Davitamon Junior 3-12 Kauwtabletten, met extra vitamine D, hebben een lekkere framboossmaak. Davitamon Junior 3-12 Kauwtabletten dragen bij aan een goede weerstand, de groei van botten en het behoud van sterke tanden.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement met suiker en zoetstoffen.

Gezondheidsinformatie

¹Goed voor de weerstand: Vitamine B₆, B₁₁, B₁₂, C en D, koper,selenium, ijzer en zink.²Groei en ontwikkeling botten: Vitamine D.³Sterke tanden: Vitamine D en C.Geheugen en concentratievermogen Vitamine B₁, B₃, B₆, B₁₁, B₁₂ en C.¹Goed voor de weerstand: Vitamine B₆, B₁₁, B₁₂, C en D, koper,selenium, ijzer en zink.²Groei en ontwikkeling botten: Vitamine D.³Sterke tanden: Vitamine D en C.Geheugen en concentratievermogen Vitamine B₁, B₃, B₆, B₁₁, B₁₂ en C.

Disclaimer

Het aanbevolen gebruik niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 120 kauwtabletten 120 kauwtabletten.

Gebruik

Aanbevolen gebruik per dag • 1-2 kauwtabletten per dag • Innemen tijdens of na de maaltijd, bij voorkeur niet op een lege maag • Afgestemd op de behoeften van kinderen vanaf 3 jaar Zorg bij het pakken van een tablet dat de handen droog zijn en sluit daarna de verpakking goed af.

Bewaren

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats in de originele verpakking bewaren.