Garnier ambre solaire uv water zonnebrandspray spf 30 - 150 ml

Garnier
GA9946
Bestel
  • Beschrijving

Garnier Ambre Solaire Transparant UV Water Zonnebrandspray heeft een hoge bescherming in waterige-structuur. Dit product is verrijkt met aloe water voor gehydrateerde huid en een zijdezacht gevoel.

- Verfrissend

- Verrijkt met Aloe Vera

- Hydraterend

- Transparant

- Plakt niet

- Trekt snel in

Voor het eerst, hoge bescherming in een waterige-structuur. Deze innovatieve formule is verrijkt met aloe water voor gehydrateerde huid en een zijdezacht gevoel. Plakt niet, trekt snel in en geeft niet af. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die snel bruint.

Hoe te gebruiken

Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel