Garnier Ambre solaire Natural Bronzer zelfbruinende spray 150ml

Garnier
GA9903
Bestel
  • Beschrijving

Deze zelfbruinende bodyspray bevat abrikozenextract en een zeer actief, plantaardig bruinend bestanddeel. Hiermee voorziet de spray je huid van een megalange hydratatie en prachtige goudbruine kleur die al na 3 uur zichtbaar is! De speciale formule zorgt bovendien voor een goed geëgaliseerde teint en zo intens mogelijk resultaat.

In Nederland hebben we nu eenmaal geen lange zomers, waardoor we het grotendeels met een bleke huidskleur moeten stellen. Met Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer is dit voorbij en kun je het hele jaar door een blakend gezonde look hebben, zonder jezelf te hoeven blootstellen aan de schadelijke effecten van de zonnebank. Daarbij laat de heerlijke geur van deze spray je aan een zonnige dag op het strand denken!

Gebruiksinstructies

Scrub de huid, dit hoeft niet per se, maar verlengt de duur van de teint. 2. Verstuif de bodyspray met een afstand van 40 cm direct op de huid en doe dit gelijkmatig en met een soepele beweging. 3. Laat de spray drogen, zonder deze uit te smeren. 4. Appliceer het product dagelijks tot je de gewenste kleur hebt bereikt en vervolgens een- tot tweemaal per week.

De unieke microverstuiver geeft een ultrafijne nevel, waardoor dit product snel droogt en optimaal aan te brengen is, ook op de moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van de benen en de rug.

De zelfbruinende spray is bestemd voor het lichaam en dus niet geschikt voor het gezicht. * Vermijd contact met textiel. * Dit product beschermt de huid niet tegen de zon.