Garnier ambre solaire UV ski 2-en-1 Creme + Stick spf50-23ml

Garnier
CA9686
Bestel
  • Beschrijving

Deze UV ​​Ski-zonnebrandcrème is speciaal geschikt voor gebruik in extreme condities, zoals in de bergen. De formule biedt een effectieve bescherming tegen de schadelijke zonnestralen tijdens het wintersporten die versterkt worden door de hoogte in de bergen. De hydraterende creme met Vitamine E voorkomt uitdroging van de huid door kou en wind. De beschermende stick voor de lippen met SPF50 +, verrijkt met cacaoboter, beschermt de lippen tegen UVA en UVB stralen en tegen uitdroging door kou en wind. Hypoallergeen, zonder parfum en parabenen en dermatologisch getest. Zonbeschermingsfactor 50+ is geschikt voor de zeer lichte huid en voor kinderen.

Hoe werkt het?

De formule bevat het gepatenteerde filtersysteem met Mexoryl® XL. Anti UVB, onmiddellijke bescherming tegen zonnebrand. Anti UVA, bescherming tegen lange termijn huidbeschadiging.

Hoe te gebruiken

Breng vlak voor een aan de zon een zichtbaar laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd aan de zon tijdens de warme uren van de dag. Frequent opnieuw samenstelling om de bescherming te behouden, transpireren van afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en duidelijke uitspoelen. Overmatige stand aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet in de zon, ook gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel