Garnier Ambre Solaire sensitive expert Beschermende gezichtsspray SPF 50-75ml

Garnier
GA9648
Bestel
  • Beschrijving

Goede bescherming tegen de zon is niet alleen tijdens de zomermaanden, op het strand van naast het zwembad belangrijk. We are everyday blootgesteld aan de individuele straling van de zon, ook bij bewolking. Vroegtijdige huidveroudering kan voorkomen worden door je goed te beschermen. Vooral het gezicht, de hals en handen zijn kwetsbaar en hebben dan ook de hele jaar door bescherming nodig.

Ambre Solaire de beschermende gezichtsspray, oftewel de 'City spray' ontwikkeld. De City Spray is de eerste spray die speciaal is ontwikkeld om de gevoelige huid te beschermen tegen UV-stralen en luchtvervuiling. De SPF 50 biedt een hoge bescherming, hydrateert de huid tot 24 uur lang en kan eenvoudig (make up over). Daarnaast heeft City een superhandig on-the-go-formaat, zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen de zon.

Hoe werkt het?

De microverstuiver geeft een fijne nevel aan de formule snel droogt en optimaal aan te brengen is. De spray plakt niet, is direct droog en volledig transparant.

Hoe te gebruiken?

Houd de spray op ongeveer 25cm van het gezicht en breng een transparante beschermende laag over je kwetsbare en gevoelige huid. Sluit uw ogen voor gebruik. Ideaal voor veelvuldig gebruik op het terras, het strand, in het park van de fiets in de stad. Vermijd de oogcontouren.