Sally Hansen Miracle Gel nagellak 101 Top Coat

Sally Hansen
SA9350
Bestel
  • Beschrijving

Sally Hansen Miracle Gel Top Coat 2.0 gel nagellak - 101 Top Coat is het eerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd voor een gel manicure in twee stappen.

U hoeft slechts twee lagen Miracle Gel Color Coat aan te brengen, gevolgd door de Sally Hansen Top Coat. UV-lamp en basislaag zijn niet vereist. De gel nagellak is net zo gemakkelijk te verwijderen als normale nagellak.

Tube-technologie

De Miracle Gel manicure bevat de gepatenteerde 'Tube Technology'. Als gevolg hiervan komen er meer actieve ingrediënten vrij in de gellaag die constant voor de nagels zorgen en zo ervoor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat is super glanzende nagels die nog lang mooi blijven. De toplaag bevat ook een foto-initiator. De foto-initiator in de Top Coat-formule gaat een verbinding aan met de Color Coat, waardoor de formule uithardt zonder LED / UV-licht. Voor dit geweldige resultaat moet je de Miracle Gel en de Miracle Gel Topcoat samen gebruiken, het is niet mogelijk om hetzelfde effect van een gel manicure te krijgen zonder de Miracle Gel-kleur en Miracle Gel Topcoat. De manicure hardt na verloop van tijd meer en meer uit, waardoor de laag sterker en sterker wordt. En dat zonder UV-licht. Alleen licht is genoeg. Als je tijd vindt voor een ander uiterlijk, is de Mircale Gel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover. En als u het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel gemakkelijk te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton.