Maybelline Volum Express One by One Mascara Brown

Maybelline
MA9181
Bestel
  • Beschrijving

Maybelline Volum'Express Eén voor één is de eerste volume-mascara die alle wimpers één voor één geeft, zonder ze af te wegen met een dikke laag mascara, en perfect de haartjes en gelijkmatige kleuren van wortel tot punt scheidt. Het resultaat is een flirterige eyedo die niemand kan negeren!

Maybelline Volum'Express Eén voor één mascara heeft een speciale borstel, de Lash Catcher, die een nieuw soort volume biedt als geen ander penseel kan! Elk wimperhaar is van wortel tot top bedekt met een dunne laag mascara - zelfs de kleinste, fijnste of onzichtbare haren - voor een ultieme uitgesproken uitstraling!

Maybelline is een make-up merk met wereldwijde bekendheid en is verkrijgbaar in 129 landen. Het cosmeticabedrijf wordt dagelijks gebruikt door miljoenen vrouwen over de hele wereld. Door technologisch geavanceerde formules te combineren met toonaangevende expertise en 'New York City-glamour', bouwt het merk voort op haar missie om elke vrouw toegang te bieden tot innovatieve, betaalbare en moeiteloze cosmetica.