L`Oreal Paris collagen vibration oog 15 ml

LO3017
Bestel
  • Beschrijving
L'Oreal Paris Dermo Expertise Collagen Micro-Vibration Eye. Wees een van de eerste naar de nieuwste innovaties van L'Oreal te kopen!
Tijd de huid microcirculatie en natuurlijke afwatering kan vertragen, waardoor het uiterlijk van wallen onder de ogen en donkere kringen. Samen met rimpels en kraaienpootjes, wallen en donkere kringen kunnen achterlaten als u ouder dan uw jaren kijken.
L'Oreal Paris Dermo Expertise Collagen Micro-Vibration Eye is de complete oogzorg systeem van L'Oreal Paris. Bestrijding van voeten, donkere kringen en wallen kraai in 2 eenvoudige stappen.
Stap 1: Creme verrijkt met collageen Biospheres en peptide-complex. De crème vermindert de verschijning van kraaienpootjes en donkere kringen. Non-geparfumeerde en een uitstekende basis voor make-up.
Stap 2: Gebruik de zachte micro-trillingen tool om het gebied onder de ogen te masseren.
Getest onder dermatologische en oogheelkundige controle.
Hoe te gebruiken
Voor de laatste in onze eyecare technologie gebruiken L'Oréal Paris Dermo Expertise Collagen Micro-Vibration Eye 's ochtends en' s avonds op vers gereinigde huid.
Ten eerste, glad de crème op de huid onder de ogen en ooglid gebied. Dep de huid rond de ogen tot de crème wordt geabsorbeerd.
Ten tweede, masseer het gebied onder de ogen met de zachte micro-trillingen tool. Gebruik niet de massage tool op de oogleden