Bestel
  • Beschrijving
Cyclax Nature Pure Cocoa Butter & Walnut Exfoliating Body Scrub

Een exfoliërende bodyscrub verrijkt met Cocoa Butter om de huid diep te voeden en te kalmeren. Microdeeltjes van walnoot scrubben zachtjes, stimuleren de bloedsomloop en het celvernieuwingsproces. De huid voelt zacht, soepel en verfijnd aan.

Cacaoboter is een uitstekende huidverzachter en werkt als een beschermende laag om het vocht op de huid te houden. Het smelt op contact met de huid en heeft een natuurlijke chocoladegeur. Het is de ultieme vochtinbrengende crème genoemd en wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid zacht en soepel te houden. Het is een natuurlijke keuze voor droge huidaandoeningen en om te helpen bij het voorkomen van striae.

Het merk Cyclax werd opgericht in 1896, opgericht door mevrouw Frances Hemming die zich specialiseerde in schoonheidsproducten voor de aristocratie. Cyclax Ltd kreeg de Royal Warrant toegekend door Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in 1961; dit privilege blijft behouden tot op de dag van vandaag. Koninklijke Warrants zijn een herkenningspunt voor mensen of bedrijven die regelmatig goederen of diensten hebben geleverd aan bepaalde leden van het Koninklijk Huis. Het bereiken van de Royal Warrant wordt alleen bereikt door prestigieuze merken en wordt beschouwd als een teken van uitmuntendheid, hoge kwaliteit en prestaties. Cyclax blinkt uit in huidverzorging, zonverzorging, persoonlijke verzorging en ontharingsproducten. Elk submerk bezit de prestigieuze Royal Warrant die een volledig spectrum van innovatieve, beproefde, geteste en vertrouwde formuleringen biedt.
!