Philips Sonicare 2 Series Special Edition Black tandenborstel HX6232-20

Philips
PH8642
Bestel
  • Beschrijving
Verwijdert maximaal 7 x meer plaquette dan een handmatige tandenborstel.

Verwijdert maximaal 7 x plakker dan een handmatige tandenborstel.

Verwijdert maximaal 7 keer meer plaquette uit moeilijk bereikbare plaatsen dan een handmatige tandenborstel. Beter plaquetteverwijdering om de holtes te verminderen.

Beter plaqueverwijdering om te helpen verminderde holtes Biedt betere plaqueverwijdering en toegang tot rugtanden;

borstelen tweemaal per dag elke dag met deze borstel kan helpen om holtes te verminderen. Hoekborstelkop voor betere toegang tot de achterste tanden.

Gekleurde borstelkop voor betere toegang tot rugtanden. Slank, hoekig borstkop zorgt voor betere toegang tot rugtanden en moeilijk te bereiken plaatsen. in moeilijk bereikbare gebieden dan een handmatige borstel. Beter reinigen in moeilijk bereikbare gebieden dan een handmatige borstel.

De slanke, hoekige nek- en handgreephendel van deze tandenborstel helpt bij het betere reinigen in moeilijk bereikbare gebieden dan een handleiding tandenborstel EasyStart programma helpt u aan te passen aan een handmatig

tandborstelEasyStart programma helpt u aan te passen aan een handmatige tandenborstel. De EasyStart-functie past het eerste niveau van de tandenborstel aan op de eerste 14 toepassingen om u te helpen wennen aan de Sonicare-ervaring, waardoor de overgang van een handmatige tandenborstel Quadpacer interval timer stimuleert grondig borstelenQuadpacer interval timer stimuleert grondige borstelen Met een Quadpacer interval timer om de grondige kwast te stimuleren g van de hele mond. De tandenborstel piept om de 30 seconden, wat betekent dat het tijd is om naar een ander gebied van de mond te gaan. Veilig bij orthodontie, tandheelkundige werkzaamheden en veneersSafe op orthodontie, tandheelkundige werken en veneers De zachte beweging van deze Philips Sonicare power tandenborstel is veilig voor tandheelkundige werkzaamheden, met inbegrip van orthodontie, implantaten en veneers, zodat u kunt poetsen zonder zorgen te maken. Smartimer helpt u bij het voldoen aan de aanbevolen borsteltijd. SmartMimer helpt u bij het voldoen aan de aanbevolen borsteltijd. Deze Philips Sonicare power tandenborstel beschikt over een speciale Smartimer om u te helpen bij de tandartsen aanbevolen borsteltijd van twee minuten