Loreal paris true match the one concealer-3-N-Creamy Beige

LO8634
Bestel
  • Beschrijving
Plaats Kleur van L'Oréal Paris correctie je zonder moeite elke imperfectie van oneffenheid. De True Match De One Concealer is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Choose the color that suits you!

Het resultaat
Een flawless gezicht zonder zichtbare imperfecties. Hoe te gebruiken: De lichte concealer formule is makkelijk aan te brengen met de flexibele applicator, en kan worden opgebouwd voor de ultieme dekking. Kies een concealer in een tint lichter dan je foundation. Breng de concealer in een driehoekje onder de ogen voor een frisse blik en op eventuele onregelmatigheden om deze weg te werken. Blend de concealer vervolgens met de huid voor een natuurlijk effect.

Tips:
- Gebruik de concealer samen met de True Match foundation om een ​​natuurlijke, egale basis te creëren.
- Voor de ultieme gezonde look creëer je met behulp van de True Match Blush een gezonde blos op je wangen.
- De kleur van de concealer wordt weergegeven door een cijfer en een letter, bijvoorbeeld: 1R / C. Het cijfer geeft aan hoe licht de kleur is, 1 is hierbij het lichtst en 10 het donkerst. Voor de perfecte kleurmatch kijk je naast de kleur, ook naar de ondertoon van je huid, dit wordt weergegeven door de letters. Bij een roze, koele ondertoon kies je de R / C, voor een neutrale ondertoon de N, en bij een warme, gele ondertoon de D / W.