Braun Age Precision Digital Thermometer PRT2000EU

Braun
BR8585
Bestel
  • Beschrijving
Braun PRT2000EU Digital Precision Stick Digitale Thermometer

Zeer nauwkeurige thermometer met snelle 8 secondenlezing
Bepaal leeftijd met de leeftijdsprecisie knop: 0-3m, 3-36m, 36-volwassene
Geluidsalarm alarm pieptoon bevestigen temperatuuropname is voltooid
Geheugen herinnert aan de laatste temperatuurlezing
Flexibele tip
Braun Age Precision Digitale Stick PRT2000 Een handige leeftijdsverstelbare thermometer die u helpt om de temperatuur van uw kind te begrijpen
Braun digitale stok thermometers brengen u alle kwaliteit, nauwkeurigheid en innovatie van het Braun merk, maar in een kleinere product. Nu met de Age Precision-technologie, helpt deze Braun digitale stok thermometer u de temperatuur van uw kind nog beter te interpreteren om u extra geruststelling te geven.

Hoe werkt Age Precision technologie?
Klinisch onderzoek laat zien dat de definitie van koorts verandert met de leeftijd van een kind *. Maar veel ouders en voogden weten dit niet. Wat is koorts bij een pasgeborene kan een normale temperatuur in een vier jaar oud zijn. Om u te helpen de temperatuur van uw kind op het eerste gezicht te interpreteren, heeft Braun de Braun Age Precision Digital Stick PRT2000 ontwikkeld met unieke Age Precision technologie. Het kan niet makkelijker zijn. Kies gewoon de leeftijd van uw kind en het kleurgekodeerde display zal u helpen bij het begrijpen van de temperatuurlezing op basis van de leeftijd van uw kind, zodra de meting is gedaan.

Eenvoudige interpretatie voor temperatuurlezing
Met Age Precision-technologie kunt u de temperatuur van een kind of een familielid in drie eenvoudige stappen uitvoeren en interpreteren:

Stap 1: Stel de leeftijd van uw kind in met de leeftijdsprecisie knop.
Stap 2: Neem de temperatuur. Er wordt 8 seconden gelezen en bevestigd met een piep.
Stap 3: Met de grote kleurencoded LCD-scherm kunt u de resultaten begrijpen en interpreteren, en dienovereenkomstig handelen: groen (normale temperatuur), geel (verhoogde temperatuur) en rood (hoge temperatuur).

Belangrijkste kenmerken binnen handbereik
De Braun Age Precision Digital Stick PRT2000 biedt professionele niveaus van temperatuur nauwkeurigheid en consistentie die u telkens kan vertrouwen. Het geeft u in acht seconden temperatuurbeheersing en biedt de extra geruststelling van een alarm dat klinkt als er een hoge koorts temperatuur is opgenomen. Dan kunt u snel bepalen wat u moet doen.

Kenmerken:

Leeftijd Precisie leeftijd aanpassing
Kleur gecodeerd LCD om de temperatuur te interpreteren
Groot LCD-scherm
Zachte flexibele tip
Snelle 8 seconden lezen
Professionele nauwkeurigheid
Geluidssignaal alarm
Laatste geheugen herinnering lezen
Afzonderlijke leeftijdsprecisie knop
Afzonderlijke inschakelknop
Slim zilverblauw ontwerp
BPA gratis - kinderkluis
Temperatuur opname voor betere monitoring
Als je nachten doorkijkt op je zieke kind, is het niet altijd gemakkelijk om de verschillende temperatuurbeheersingen te herinneren. Braun heeft hiermee rekening gehouden bij de ontwikkeling van de Braun Digital Stick PRT2000. Het helpt u om de temperatuur van uw kind op te nemen en te beheren dankzij een speciale geheugenfunctie. Hiermee wordt de laatste temperatuurlezing geregistreerd, zodat u kunt zien of het omhoog en omlaag gaat - om u te helpen bepalen wat u moet doen.

Doos bevat

Thermometer
3 Volt batterij
Beschermkap