Biodermal Face Gel diepreinigend 100ml

Biodermal
BI8292
Bestel
  • Beschrijving
Gezichtsgel voor onzuivere huidBiodermal Face gel Diepreinigend is een diep reinigende en zuiverende parfumvrije gel voor dagelijks gebruik. Het verwijdert onzuiverheden en overtollig talg op milde wijze, zonder de huid uit te drogen. Biodermal Face gel bevat een zorgvuldig geselecteerde combinatie van ingredienten die de vochtbalans van de huid ondersteunt en voorkomt dat de huid uitdroogt. Biodermal Face gel is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid.Meer informatie over Biodermal Face Gel
Normaal gesproken helpt talg de huid zichzelf te beschermen, haar vochtgehalte en zachtheid te behouden. Echter een toename van de talgproductie kan de poriën verstoppen. Hormonale veranderingen tijdens de puberteit leiden tot een overmatige talgproductie waardoor puistjes, onzuiverheden of mee-eters ontstaan. Genetische aanleg voor puistjes kan hierbij ook een rol spelen. Biodermal Face gel verwijdert onzuiverheden en talg op milde wijze, zonder de huid te drogen. Speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid.

Werking:
Diepreinigend en zuiverend
Verwijdert onzuiverheden en talg op milde wijze, zonder de huid uit te drogen
Bevat een zorgvuldig geselecteerde combinatie van ingrediënten die de vochtbalans van de huid ondersteunt en voorkomt dat de huid uitdroogt.
Vrij van parfum en parabenen
Dermatologisch getest en pH huidneutraal
Gebruik:
Masseer ’s ochtends en ’s avonds een kleine hoeveelheid diep reinigende Face gel op de vochtige huid van gezicht en hals. Spoel af met lauw-warm water en dep de huid voorzichtig droog.

Gebruik in combinatie met Biodermal Acne crème voor een optimaal resultaat.

Tip:
Biodermal Face gel en Acne crème zijn speciaal ontwikkeld om samen te gebruiken voor een behandeling met een optimaal resultaat. Herhaal de behandeling gedurende 6 weken en daarna zo vaak als nodig.