Supra D Vitamine D 100 Capsules

Supra D
SU8194
Bestel
  • Beschrijving
Deze capsules zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamine D bij het ouder worden, bij een donkere huidskleur en bij onvoldoende blootstelling van de huid aan de zon.Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem (de weerstand) en het speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Bovendien draagt vitamine D bij tot de instandhouding van sterke botten en normale tanden. Vitamine D is van belang voor een goede opname van calcium. Vitamine D is voor elke leeftijd belangrijk, maar is vooral van belang naarmate je ouder wordt: er ontstaat dan vaak een verhoogde behoefte aan vitamine D. Supra D voorziet in deze verhoogde behoefte.

Etiketinformatie
Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim
Gezondheidsclaim
Ondersteunt: de weerstand, soepele spieren en sterke botten

Wettelijke benaming
voedingssupplement

Ingrediëntendeclaratie
Ingrediënten: Zonnebloemolie, gelatine, glycerine, vitamine D3.

Gebruiksaanwijzing
Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten
Bewaren beneden 25 °C, in gesloten verpakking en op een droge plaats. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. De capsule met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd.

Belangrijk
Verplichte algemene melding
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl

Doseringrestrictie
Dosering: de aanbevolen dosering per 24 uur is 10 of 20 mcg.Zie gebuiksaanwijziging.De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruiksbeperkingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Samenstelling
Supra D bevat per dagdosering van 2 capsules: 10 mcg vitamine D3 - 200% van de RI (Referentie inname).

Toedieningsvorm
Capsule