Signal white Now Touch Whitening Pen

Signal white Now
PR8163
Bestel
  • Beschrijving
Deze Signal White Now Touch Whitening Pen geeft je op elk moment van de dag een zelfverzekerde glimlach. Je bepaalt zelf de aan te brengen hoeveelheid en brengt deze met het mini-kwastje snel en gemakkelijk aan op je tanden.De kristallen reflecteren het licht en hechten zich aan het oppervlak van je tanden. Dit zorgt na het opdrogen voor een stralend wit effect. De compacte pen past in iedere handtas, waardoor je met de Signal White Now Touch Whitening Pen verzekerd bent van witte tanden on the go. Gebruik het serum waar je maar wilt en zo vaak je wilt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de pen geen schurende werking heeft en niet schadelijk is voor het tandglazuur.

Hoe gebruik ik de Signal White Now Touch Whitening Pen?
1. Schud de pen om alle kristallen goed te mengen. Haal het dopje van de pen af en klik tot je de gewenste hoeveelheid hebt (3 tot 4 keer is voldoende). Gebruik je de pen voor het eerst? Klik dan minimaal 15 keer.
2. Lach naar jezelf in de spiegel en breng op iedere zichtbare tand een dun laagje serum aan. Strijk bij je boventanden van boven naar beneden en bij je ondertanden van beneden naar boven.
3. Blijf 30 seconden naar jezelf lachen in de spiegel, zodat het serum kan opdrogen.
4. Al na 1 keer aanbrengen heb je direct wittere tanden* en een stralende glimlach.

Wist je dat de Signal White Now Touch Whitening Pen:
1. Je tanden helpt beschermen tegen aanslag van bijvoorbeeld koffie, thee en rode wijn?
2. Meteen resultaat geeft en dagelijks gebruikt kan worden, zo vaak als je wil?
3. Een nog witter effect geeft wanneer je 2 dunne laagjes aanbrengt?

4. Maar liefst 60 keer gebruikt kan worden? Dat is meer dan een maand lang stralend witte tanden!