Zwitsal zachte creme pot 200 ml

Zwitsal
ZW7199
Bestel
  • Beschrijving
Droge en schrale plekjes op de huid van je baby zijn snel verleden tijd met Zwitsal Zachte Crème. Deze crème maakt het huidje namelijk snel weer soepel en zacht.Wil je jouw kindje de beste verzorging geven na het badderen of douchen? Dat doe je met Zwitsal Zachte Crème. Deze crème houdt de huid en het gezicht van je baby zacht en soepel. Ideaal bij droog weer, als er droge en schrale plekjes ontstaan.

De crème hydrateert de huid intensief, waardoor de natuurlijke vochtbalans wordt hersteld. Daarnaast is de crème perfect afgestemd op de kwetsbare huid van je kindje, doordat het pH-huidneutraal, mild en hypoallergeen is. Om dat te garanderen, hebben we Zwitsal Zachte Crème uitvoerig dermatologisch getest.m

Natuurlijk geniet je ook van de vertrouwde Zwitsal-geur, die je de gehele dag blijft ruiken. Zwitsal Zachte Crème is zo ontwikkeld dat het snel intrekt in de huid. Daardoor kun je het op ieder moment van de dag gebruiken, bijvoorbeeld als je nog een schraal plekje ziet voor je weg gaat.

De crème kun je natuurlijk ook als mama gebruiken, bijvoorbeeld als je zelf last hebt van droge plekjes. Zo genieten jullie beiden van een knuffelzachte huid.