Olaz Regenerist 3-Zone super reinigingssysteem

OLAZ
OL6484
Bestel
  • Beschrijving

Productbeschrijving
Olaz
Alle productspecificaties
Olaz Regenerist 3-Zone Super Reinigingssysteem exfolieert zachtjes en effectief en bereidt de huid voor op jouw anti-veroudersroutine. Na het eerste gebruik voelt je huid direct schoner en frisser aan. Na een maand ziet de huid er zichtbaar gezonder uit (Getest door 140 vrouwen in de UK gedurende 4 weken).

Tot 30% betere opname van anti-verouderingsingredienten (in het huidoppervlak vs. ongereinigde huid of reiniging met de hand)
Reinigt tot 4X grondiger dan een reinigingsproduct alleen (Getest op het reinigen van make-up en exfoliatie vs. het gebruik van de 'Olaz Regenerist Huid Optimaliserende Reiniger alleen').

- Bereidt je huid voor op jouw anti-verouderingsroutine: meer actieve anti-verouderingsingrediënten dringen het huidoppervlak binnen (vs. het gebruik van een crème alleen).
- Rekening houdend met de vochtbarrière van de huid.
- Draaiend systeem met twee snelheden en water-resistant voor gebruik onder de douche.
- Unieke zachte opzetborstel (navullingen beschikbaar) speciaal ontworpen om goed aan te sluiten op je gezichtscontouren en zo beter vuil en make-up te verwijderen, zelfs bij de T-zone en kin.
- Je kunt het systeem gebruiken in combinatie met elk reinigingsproduct uit het Olaz assortiment, afhankelijk van uw huidtype.
- Na 1e gebruik: de huid is onmiddelijk beter gereinigd en voelt frisser aan. De huidtextuur is verbeterd en gladder.
- Na 1 maand: de huid ziet er merkbaar gezonder uit.

Maak het 3-Zone Super Reinigingssysteem klaar voor gebruik. Installeer de borstelkop: duw de borstelkop op de verbindingspin tot deze zich vast klikt. Voor het beste resultaat: vervang de borstelkop elke 3 maanden of eerder wanneer de vezels versleten raken. Richtlijnen voor gebruik: Maak je gezicht en de borstelkop nat met water. Breng Olaz Verfrissende Gezichtsgel of de Regenerist Huid Optimaliserende Reiniger (bijgevoegde tube) aan op je hand en masseer over je gezicht. Zet de reinigingsborstel aan en beweeg zachtjes over je gezicht gedurende ongeveer 60 seconden. Vermijd het gebied rond de ogen. Reinig het gezicht en de borstelkop na afloop met water. Installeren en verwijderen van batterijen: Schud het batterijen compartiment zachtjes van de ene zijde naar de andere, terwijl je aan de batterijdeksel trekt om deze los te maken. Verwijder de oude batterijen en stop er nieuwe batterijen in, type AA/LR6, afgestemd met de +/- symbolen. Zet de batterijdeksel terug.

Geef je huid nieuwe energie met de volgende verzorgingsstappen:
1. Reiniger: Ontworpen om vuil en make-up snel en pijnloos te verwijderen zodat uw huid wordt gezuiverd en klaar is voor de rest van de routine.
2. Serum: Extra lichte samenstelling die vóór uw hydraterende gezichtscrème als voorbereidend laagje op de huid kan worden aangebracht. De verjongende bestanddelen worden snel geabsorbeerd en dringen diep in het huidoppervlak door.
3. Hydraterende dagcrème: Speciaal ontwikkeld voor langdurige hydratatie. Kies overdag voor een product met een SPF factor om de huid te helpen beschermen tegen schade die door de zon veroorzaakt kan worden.
4. Hydraterende nachtcrème: 's Nachts is het tijd voor herstel en vernieuwing van de huid, gebruik een nachtcrème want je huid absorbeert de hydraterende ingrediënten nóg beter wanneer je slaapt.
5. Oogcontourcrème: Extra lichte formule te gebruiken na de hydraterende crème. Zorgt voor extra vocht op de fijne huid rondom uw ogen en lost belangrijke problemen rondom de ogen op.