L`Oreal men expert hydra energetic oog creme 15 ml

LO2970
Bestel
  • Beschrijving
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Cream bestrijdt vermoeidheid, stress en slapeloze nachten look, door de vernieuwde oogcreme.

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Cream, met vitamine C en in combinatie met de applicatie techniek, helpt bij het kalmeren en verfrissen van de oogcontouren, het verminderen van de verschijning van donkere kringen.


Voor wie is dit?

Vermoeidheid, stress en avondjes uit laten zien, vooral rond de ogen. Dit is het meest kwetsbare deel van je gezicht, waar de huid het dunste is. Men Expert Hydra Energetic Eye Cream voert actie tegen donkere kringen en lijnen op 3 manieren:


Actie 1: Onmiddellijk lichter donkere kringen. Diakalyte micro-deeltjes vergroting van de reflectie van licht op het oppervlak van de huid te verlichten en zelfs de schijn van donkere gebieden van het oog contour. Onmiddellijk na gebruik, lijken donkere kringen verminderd.


Actie 2: Verfrist de ogen. Verrijkt met het stimuleren van Guaranine, de formule helpt de huid rond de ogen kijken verfrissend te maken en de wallen onder de ogen te verminderen.


Actie 3: Verzacht de verschijning van lijnen. De formule bevat collageen biosferen. Deze gedroogde bio-moleculen opgenomen door de huid dringen en pomp bij contact met water aanwezig in de huid cellen. De rimpel groeven, rondom de ogen worden verbloemd.

* Getest onder oogheelkundig controle.