Gliss kur anti-klit spray ultimate repair 200 ml

GL5968
Bestel
  • Beschrijving
Instant en eenvoudig te Extreme Damage Repair kammen bouwt de haarstructuur weer op tot 95% minder haarbreuk Sensible souplesse en meer weerstand
3x met stromend haar blokken
voor zeer beschadigd, droog haar
no-spoelen "

verpakking
De spray spoeling wordt geleverd in een plastic fles met een spray pomp dispensers. Extractie en dosering zijn gemakkelijk en de spray fijn en groot gebied mooi.

geur
De geur is erg zwaar en zoet en zal heel lang in het haar blijven. Voor mij persoonlijk, hij hield niet van en ik moest je echt dwingen om het gebruik van dit product, want ik heb ontwikkeld, vooral na langdurig gebruik, een groeiende afkeer van de geur. Zelfs met behulp van 's Avonds ben ik nog steeds rook het.

zorg effect
Dat kun je kam je haar beter meteen rechts. Van de reparatie effect heb ik echter weinig gevoeld. Mijn haar was een beetje minder droog, maar over het algemeen heb ik geen echte verbetering te merken. Zelfs nadat ik de hele fles, die een paar maanden heeft genomen, heb ik geen verbetering op lange termijn opgevallen. Mijn droge punten zijn nog steeds zo droog voor en voel me niet soepeler aan.