Bestel
  • Beschrijving
L'Oréal Parijs 'eerste assortiment oogschaduwen ontwikkeld volgens de regels van colormetrie: tinten die de natuurlijke kleur van de iris aanvullen om uw ogen te intensiveren.Violette oogschaduwen worden groene ogen smaragd, blauwe tinten onthullen de gouden lichten in bruine ogen, iriserende en chroom tinten intensiveren de diepte van ebbehout ogen, bruine, beige en oranje tinten verbeteren blauwe ogen en ze worden azuurblauw!

L'Oréal Paris Studio Secrets Oogversterker Oogschaduwen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan effecten - mat, pearlescent en glinsterend - voor een resultaat dat van natuurlijk tot intenser kan variëren.

Voor de parel- en glimmende tinten verhoogt de transparantie van de formule de helderheid en de lamellaire talk zorgt voor een ultrazachte afwerking.

Voor de matte en satijnen tinten is de formule erg licht, bestaande uit fijngemalen deeltjes om de dekking zonder dekking te optimaliseren. Het evenwicht tussen de witte basis en pigmenten wordt geoptimaliseerd voor een uniek intens kleurresultaat.