Gillette Irritation Defense Kalmerende Gezichtscreme 50ml

Gillette
GI2512
Bestel
  • Beschrijving
Gillette Series Irritation Defense Kalmerende MoisturizerHelpt een droge, trekkerige en jeukende huid te hydrateren.Gillette Series Irritation Defense Kalmerende Moisturizer helpt een droge en trekkerige huid en een branderig, prikkend en jeukend huidgevoel tegen te gaan. Het bevat een actief kalmerend complex en werkt hydraterend om het vochtgehalte in de huid te herstellen en je pas geschoren huid te kalmeren. De unieke formule voelt tevens licht aan en smeert gemakkelijk uit, zodat je huid zacht en comfortabel aan blijft voelen.Hydratatie van de huidDe formule bevat een actief kalmerend complex en werkt hydraterend om het vochtgehalte in de de pas geschoren huid te herstellen.Werkt onmiddellijk

De lichtgewicht en niet-vette Gillette Series Irritation Defense Kalmerende Moisturizer kalmeert het branderige gevoel na het scheren en hydrateert een droge, jeukerige huid.

Verbetert je scheerbeurt

Gebruik voor nog meer comfort de Gillette Fusion ProGlide scheermesjes samen met de volledige Gillette Irritation Defenselijn bij iedere scheerbeurt.