Veet bladeless kit 145g

Veet
VE5455
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Veet Rasera ™ -kit voor normale huid is ontworpen om de huid glad, gehydrateerd en zacht te houden. De verbazingwekkend effectieve haarverwijderende gelcrème met Moisturizer Complex en Lotus Milk werkt in 3 minuten *, terwijl Rasera ™ Bladeless ™ Tool de crème zonder sneden verwijdert. En je zult minder stekelige stoppels krijgen!
* De tijd die de crème nodig heeft om te werken, is afhankelijk van de haardikte Rasera Bladeless Kit

Voorbereiding en gebruik stappen om mooie, zacht aanvoelende huid mooi te maken

Lees voorzorgsmaatregelen voor gebruik

Gebruik in een leeg bad of douche of op de tegelvloer om morsen op tapijt, vloeren en kleding te voorkomen.

Verspreid de gelcrème om het haar volledig te bedekken. Was uw handen onmiddellijk na het aanbrengen.

Laat de gelcrème gedurende 3 minuten op de huid, zorgvuldig in de tijd. Gebruik vervolgens de Rasera ™ Bladeless ™ Tool om een ​​klein gebied te testen.

Als het haar gemakkelijk loslaat, verwijdert u de rest van de gelcrème met de Rasera ™ Bladeless ™ Tool. * Totale ontharing hangt af van de haardikte. Laat indien nodig de gelcrème iets langer aanstaan ​​zonder in totaal 6 minuten te overschrijden.

Spoel uw huid na gebruik grondig met water.

Spoel het mondstuk en de Rasera ™ Bladeless ™ -tool grondig af.

Ingrediënten Aqua, Ureum, Kaliumthioglycolaat, Calciumhydroxide, Cetearylalcohol, Ceteareth-20, PPG-15 Stearylether, Magnesiumtrisilicaat, Kaliumhydroxide, Propyleenglycol, Lithium Magnesium Natriumsilicaat, Paraffinum Liquidum, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Natriumgluconaat , Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, BHT, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891

Veiligheidswaarschuwingen VOORZORGEN

Volg de aanwijzingen voor gebruik

Gebruik het niet met een scheermes dat een mes bevat. Ontworpen voor gebruik op benen, armen, oksels en bikinilijn, maar niet geschikt voor gebruik op het gezicht, hoofd, borst, perianale of geslachtsdelen.

Niet gebruiken op littekens, moedervlekken, vlekkerige, gebroken, geïrriteerde of door de zon verbrande huid, of op de huid die in de afgelopen 72 uur is geschoren of die in het verleden een bijwerking op haarverwijderingscrèmes heeft gehad.

Raadpleeg uw arts voor gebruik als u geneesmiddelen gebruikt die de huid kunnen aantasten of als u aan huidaandoeningen lijdt.

Test, vóór elk gebruik, Test je huidreactie door de gelcrème toe te passen op een klein deel van het gebied dat je wilt behandelen, volgens de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen ongewenste reactie optreedt, begin dan met het gebruik.

Als u tijdens het gebruik enig pijnlijk / tintelend gevoel ervaart, moet u de gelcrème onmiddellijk verwijderen en grondig met water spoelen. Als dit gevoel aanhoudt, dient u medisch advies in te winnen.

Na gebruik raden we aan om 24 uur te wachten voordat een anti-transpirant, een geparfumeerd product of zonnebaden wordt aangebracht.

Het badoppervlak kan tijdens gebruik glad worden. Ruim eventuele overspray onmiddellijk op.

Wacht altijd 72 uur tussen de toepassing.

Blijf buiten het bereik van kinderen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en de buitenverpakking tonen.

Vermijd contact met de ogen.

In geval van contact met de ogen, spoel met veel water en zoek een arts.

Bevat alkali en thioglycolaat.

VOORZICHTIGHEID

Gebruik alleen zoals aangegeven. Buiten het bereik van kinderen houden. Houder onder druk: beschermen tegen direct zonlicht en niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ° C. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Raadpleeg de onderkant van de bus voor de productiedatum.