Yves saint laurent touch eclat radiant touch nr 2

YV5717
Bestel
  • Beschrijving

Huidtype: Normale huid, Gevoelige huid, Gemengde huid, Droge huid

Voltooien: stralend

Dekking: Gemiddeld

SPF: geen SPF

De toverstaf die je gaat laten schijnen.

Touche Éclat is een cultproduct in cosmetica. Het wordt veel gebruikt door sterren en modellen, het wordt vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Deze YSL-concealer houdt het licht vast, verwijdert tekenen van vermoeidheid en vervaagt onzuiverheden.

Met één klik biedt het de huid de nodige hydratatie.

GEBRUIKSAANWIJZING

Klik twee of drie keer om voldoende product op de borstel te krijgen. Touche Éclat wordt gemengd met een dagcrème, een primer, een foundation of poeder en daarom kunt u het altijd bijwerken zonder een korrelig effect te geven.

Laat je teint glanzen

Breng Yves Saint Laurent Touche Éclat op de donkere delen van je gezicht aan: onder de ogen, naast je neus, in de mondhoeken, in de holte van je kin, op uitdrukkingslijnen om tekenen van vermoeidheid te bestrijden en je glans direct te herstellen !

Vorm het licht

Maak een lint van licht op het midden van je gezicht (midden van het voorhoofd, de neusbrug, de punt van je kin, jukbeenderen) om het te laten schijnen en de huidtextuur te verfijnen.

Verfris je ogen

Breng Touche Éclat aan op je oogleden, onder je wenkbrauwen en aan de binnenhoeken van je ogen: je oogschaduw blijft beter en ziet er mooier uit.

Laat je lippen er voller uitzien

Voor een meer sensuele mond, maak de contouren van je lippen glad met Touche Éclat en breng lippenstift aan.

Verfris het uiterlijk van je make-up

Gebruik Touche Éclat altijd en overal om je make-up bij te werken. Je kunt ook een wattenstaafje bevochtigen om fouten met lippotlood of lipstick te wissen.