Clearblue zwangerschapstest met conceptie-indicator 1test

Clearblue
CL1877
Bestel
  • Beschrijving
Clearblue introduceert de nieuwe, baanbrekende Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator: de eerste en enige zwangerschapstest voor thuis die zo geavanceerd is dat het zowel kan aangeven of een vrouw zwanger is als wanneer de conceptie heeft plaatsgevonden.Ben ik zwanger? Hoe lang al?
Als je graag zwanger wilt worden, ben je maar al te blij als je test positief uitvalt. Maar als je dan ook echt zwanger bent, heb je vaak geen idee wanneer je precies zwanger bent geraakt. Maar daar komt nu verandering in, want Clearblue introduceert de nieuwe, baanbrekende Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator: de eerste en enige zwangerschapstest voor thuis die zo geavanceerd is dat het zowel kan aangeven of een vrouw zwanger is als wanneer de conceptie heeft plaatsgevonden.

Zodra een bevrucht eitje zich in de baarmoederwand van een vrouw heeft genesteld wordt het zwangerschapshormoon hCG geproduceerd. Dit hormoon vermeerdert zich tijdens de eerste weken van de zwangerschap snel en is aanwezig in urine. Het is dit hormoon dat met zwangerschapstesten wordt aangetroffen als een positief resultaat wordt gegeven.

De nieuwe test werkt op een soortgelijke manier maar het beschikt over Smart Dual Sensor-technologie, dus in plaats van één hormoonsensor bevinden zich er twee in het apparaat. Als hCG aanwezig is, wat een resultaat ‘Zwanger‘ betekent, wordt met de combinatie van beide sensoren die de concentratie van hCG nagaan, geschat wanneer de bevruchting plaatsvond. Dit levert het unieke resultaat van een conceptie-indicator.

Hoe worden resultaten weergegeven?
Als urine in aanraking komt met de absorberende sampler wordt de test geactiveerd en kalibreert het zichzelf automatisch. Een ‘Wacht‘-symbool op het LCD-scherm geeft aan dat de test werkt. Binnen drie minuten wordt een eenvoudig te lezen resultaat weergegeven.
Inhoud

1 st