Duracell plus AA battery 8 stuks

Duracell plus AA battery 8 stuks

Duracell
DU2186
Bestel
  • Beschrijving

Duracell biedt verschillende batterijen voor elektronica die een betrouwbaar vermogen vereisen. Duracell Ultra Power AA-batterijen zijn alkalinebatterijen die ideaal zijn voor het voeden van al uw apparaten, met betere prestaties voor apparatuur die veel stroom vereist.

Duracell Ultra Power-alkalinebatterijen zijn onze langst duurzame batterijen, uitgerust met een kern met een hoge dichtheid (de langstbestendige AA-alkalinebatterij van Duracell volgens de IEC-standaardtests van 2015) en zijn verkrijgbaar als AA, AAA, C, D en 9V.

Met de Powercheck-technologie kunt u eenvoudig zien hoeveel energie elke batterij bevat, zodat onnodige onderbrekingen kunnen worden vermeden en u uw batterijen kunt hergebruiken op apparaten die minder energie verbruiken, zelfs wanneer ze niet langer werken op apparaten met een hoog energieverbruik (houd de batterijen bij elkaar en meng ze niet met andere ongebruikte batterijen in het apparaat).

Druk op de witte stippen aan beide uiteinden van de batterij en kijk hoeveel energie uw batterijen nog bevatten. Met de Duralock-technologie kunt u uw Duracell-batterijen tot 10 jaar bewaren. Deze batterijen zijn het beste alkalische artikel van Duracell voor apparaten met hoge energie, zoals digitale camera's, flitsers, speelgoed of dozen, en zijn natuurlijk ook geschikt voor apparaten zoals gemotoriseerd speelgoed, zaklantaarns, draagbare controllers, scheerapparaten, CD-spelers, tandenborstels en andere producten .