Supradyn complex forte tabletten 35 st

SU5315
Bestel
  • Beschrijving
Complex forte

extra energie bij vermoeidheid*
activeert natuurlijke energie
*hooggedoseerde multivitamines met mineralen
*De combinatie van de vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeert extra energie in je lichaam bij vermoeidheid.

HET BELANG VAN VITAMINES EN MINERALEN
Elke vorm van inspanning, zoals nadenken en bewegen, vraagt om energie. Om goed te kunnen blijven functioneren heeft je lichaam dagelijks vitamines, mineralen en sporenelementen nodig. In bepaalde omstandigheden kan je lichaam een verhoogde behoefte hebben aan deze vitamines, mineralen en sporenelementen. Deze omstandigheden kunnen ontstaan in periodes van zware belasting, lichamelijke inspanning, hoge mentale belasting of als men weer op krachten moet komen. Een extra aanvulling met vitamines, mineralen en sporenelementen kan dan zinvol zijn om specifiek te voorzien in deze behoefte.

SUPRADYN® COMPLEX FORTE
Je lichaam is een bron van natuurlijke energie. Het heeft wel de juiste voedingsstoffen nodig om deze energie te activeren om zo te kunnen nadenken, bewegen en functioneren. Elke vorm van inspanning vraagt om energie. Er kunnen zich echter periodes voordoen waarbij je lichaam een verhoogde behoefte heeft om deze energie te activeren.Supradyn Complex Forte voorziet in deze verhoogde behoefte.Elke tablet bevat een hoge dosering essentiële vitamines met mineralen en sporenelementen en kan aanvullen wat het lichaam nodig heeft om extra energie te activeren bij vermoeidheid, ter aanvulling op de voeding.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd. Dagelijks gebruik voor een periode van 2 maanden wordt aanbevolen om het lichaam optimaal te voorzien van de benodigde vitamines, mineralen en sporenelementen.