S-Curl Texturizer Cream Regular 16 Oz

S-Curl Texturizer Cream Regular 16 Oz

S-Curl
SC5258
Bestel
  • Beschrijving

Luster's S Curl Texturizer Wave and Curl Creme is een texturiserende relaxer. Verander je stugge haar in zachte, beheersbare natuurlijke krullen en golven in enkele minuten.

Verkrijgbaar in 3 sterktes:

- Regular Strength

- Extra Strength

- Maximum Strength

Gebruik:

Het haar niet wassen voordat u de crème aanbrengt

1. Breng de crème aan op het hele hoofd met de achterkant van een kam met grote tanden.

2. Kam de crème voorzichtig door tot een golfpatroon verschijnt. Voor het beste resultaat; eerst geconcentreerd kammen in het meest resistente gebied (meestal de achterkant en rond de haarlijn) en dan over de rest van het hoofd. Als het haar heel fijn of dun is, maak het dan niet helemaal glad, laat een lichte golfvorming achter in het haar.

3. Spoel de crème grondig uit het haar.

4. Daarna het haar ten minste tweemaal wassen met een verzorgende, neutraliserende shampoo die is gemaakt om de verzachtende werking van de crème te neutraliseren en het haar te conditioneren. Spoel het schuim grondig af met warm water. Gebruik een handdoek om overtollig vocht uit het haar te knijpen.

5. Spray een kleine hoeveelheid van de Luster's S Curl "No Drip" Curl Activator Moisturizer aan op de hoofdhuid en masseer zachtjes door het haar. Style zoals gewenst.

Ingrediënten

Deionized Water (Aqua), Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Sodium Hydroxide, Cetyl Alcohol, Laneth-15, PEG-75 Lanolin