Listerine Total care Mondwater 500 ml

Listerine
LI3513
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Listerine Total Care is met zijn 6 in 1 werking de meest complete en geavanceerde Listerine. Bacteriën krijgen met Listerine Total Care veel minder kans om tandplak te vormen. Listerine Total Care verwijdert tot 99% van de bacteriën die achterblijven op plaatsen die je met je tandenborstel niet kan bereiken. Gebruik Listerine Total Care tweemaal per dag voor een optimale mondhygiëne. Listerine Total Care, de meest geavanceerde Listerine ooit.
Listerine Total Care Mondwater, de 6 in 1 werking:Minder tandplakVersterkt tandglazuurNatuurlijk witte tandenGezond tandvleesMinder tandsteenvormingEen frisse ademListerine Total Care mondwater is een mondwater op basis van essentiële oliën als: methylsalicylaat, eucalyptol, thymol en menthol. Listerine Total Care geeft een versterkt tandglazuur door de toegevoegde fluoride en door de toevoeging van zinkchloride heb je minder last van tandsteenvorming en geeft je dit natuurlijk witte tanden. Listerine Total Care heeft een frisse munt smaak.1. Listerine vermindert tandplakTandplak ontstaat doordat bacteriën zich op het tandoppervlakte vastzetten en hierna gaan vermenigvuldigen. Als je tandplak niet goed verwijdert, zorgen de bacteriën in de tandplak dat je tandvlees ontstoken raakt. Alleen poetsen en flossen is niet genoeg. Listerine Total Care dringt dieper door in de tandplak dan elk ander mondwater. Door dagelijks te spoelen met Listerine Total Care verwijder je 56% meer tandplak dan wanneer je alleen poetst.
2. Listerine versterkt tanden
Tanderosie houdt in dat tandglazuur wordt opgelost door zuur dat afkomstig is uit dranken, voedsel of maagzuur. Als je niets aan tanderosie doet, kan je tandglazuur op een gegeven moment helemaal verdwijnen. Listerine Total Care mondwater bevat fluoride voor de versterking van je tandglazuur en biedt bescherming van je gebit.
3. Listerine houdt tanden wit
Als je tandplak niet verwijdert, kan dit hard worden en verkalken tot tandsteen. Vaak is tandsteen zichtbaar door de gele of bruine laag op de tanden. Listerine Total Care mondwater bevat zinkchloride voor de bestrijding van tandsteen en houdt zo je tanden natuurlijk wit.
4. Listerine houdt tandvlees gezond
Tandvlees bekleedt en beschermt het kaakbot plus de wortels van tanden en kiezen. Daarnaast is gezond tandvlees belangrijk voor een goed verzorgd uiterlijk en een frisse adem.Tandplak op kiezen en tanden veroorzaakt een ontsteking van de rand van het tandvlees. Hierdoor kan er zoveel kaakbot verloren gaan dat kiezen en tanden uitvallen. Listerine Total Care verbetert de conditie van je tandvlees en houdt het gezond.
5. Listerine verwijdert bacteriën
Met alleen tanden poetsen bereik je slechts 25% van de mondholte. Bacteriën die achterblijven na het poetsen kunnen zich snel weer uitbreiden naar andere plekken in je mond. Listerine Total Care mondwater reinigt je hele mond en verwijdert tot 99.9% van de slechte bacteriën in de mond (blijkt uit laboratorium onderzoeken).
6. Listerine geeft een frisse adem
Tot slot zorgt Listerine Total Care zorgt voor een frisse adem tot wel 24 uur lang, bij tweemaal daags 30 seconden te spoelen.
Gebruik van Listerine Total Care mondwater
Tweemaal per dag je tanden poetsen en interdentaal reinigen met stokeren, flossen of rageren
Daarna met 20 ml Listerine Total Care mondwater (4 koffielepeltjes) de hele mond gedurende 30 seconden spoelen
Belangrijk om te weten
Gebruik Listerine Total Care mondwater onverdund
Slik Listerine Total Care mondwater niet in
Gebruik Listerine vanaf 12 jaar