Corega kleefcreme free 40g

Corega
CO1896
Bestel
  • Beschrijving
Kleefcrème voor het kunstgebit zonder smaken, zonder kleurstoffen, hypoallergeen, compatibel met homeopathie, hydrofobe basis. Sterke en landurige kleefkrachtIndicatieVoor mensen met een gedeeltelijke of volledige tandprostese

Gebruik

Kunstgebit goed reinigen en afdrogen. Drie strookjes Corega vrij aanbrengen, ver genoeg van de rand. Enkele ogenblikken stevig aandrukken.

GEBRUIKSAANWIJZING: Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid. Als u teveel gebruikt, kan dat voor lekken zorgen. U zult waarschijnlijk eerst een paar keer moeten proberen voordat u de juiste hoeveelheid kent. Een keer per dag aanbrengen zodat de gebitsprothese stevig blijft zitten. Als u het product meer dan één keer per dag moet aanbrengen, neem dan contact op met uw tandarts. AANBRENGEN: 1. Een keer per dag in kleine hoeveelheden, zoals hiernaast is afgebeeld, aanbrengen op een droge en schone gebitsprothese. 2. Spoel je mond, duw de gebitsprothese op zijn plaats, houd het goed vast en bijt zodat het stevig vastzit. VERWIJDEREN: 1. Spoel je mond met warm water en verwijder dan voorzichtig de gebitsprothese. 2. Verwijder resten van het kleefmiddel van de gebitsprostese en uit uw mond met warm water en een zachte borstel.