Dove invisible Deodorant Spray150 ml

Dove invisible Deodorant Spray150 ml

Dove
DO2074
8712100945977
Bestel
  • Beschrijving

2.312 / 5.000

Vertaalresultaten

Vertaalresultaat

Dove Invisible Dry Anti-Transpirant Deodorant Spray voor zachte oksels

Met drievoudige werking - biedt tot 48 uur bescherming tegen zweet

Ontwikkeld om je huid te verzorgen en je oksels glad en zacht te houden

De anti-transpirant bevat 1/4 hydraterende crème met 100% natuurlijke oliën

Deze anti-transpirant deodorant is bewezen onzichtbaar op 100 kleuren

Een alcoholvrije anti-transpirant voor huidvriendelijke bescherming

Bewezen onzichtbaar op 100 kleuren! Dove Invisible Dry Anti-Transpirant Deodorant Spray beschermt zowel je oksels als je kleding. Deze anti-transpirant is de perfecte oplossing tegen witte strepen en gele vlekken in je kleding. Dove Invisible Dry Anti-Transpirant Deodorant Spray is de eerste anti-transpirant die bewezen onzichtbaar is op zwart, wit en 100 andere kleuren en geeft je de vrijheid om felle, vrolijke en gewaagde kleuren te dragen zonder dat de anti-transpirant hierop afgeeft.

De betrouwbare formule van Dove heeft een drievoudige werking: de anti-transpirant biedt tot 48 uur bescherming tegen zweet, bevat 1/4 hydraterende crème met 100% natuurlijke oliën en helpt om je gevoelige huid te herstellen van irritatie veroorzaakt door het scheren. Je krijgt prachtig zachte en gladde oksels in slechts drie dagen. Dus houd je Dove Invisible Dry Anti-Transpirant Deodorant Spray in de buurt als je 's ochtends uit de douche stapt en houd je oksels zacht en verzorgd met Dove anti-transpirant.

Dove biedt naast anti-transpiranten ook deodoranten aan. Beide geven een langdurig fris gevoel en hebben een verzorgende werking voor de kwetsbare okselhuid. Anti-transpiranten bevatten aluminiumzouten die de hoeveelheid zweet verminderen en ervoor zorgen dat je oksels droog blijven, zodat onaangename geurtjes geen kans krijgen. Deodoranten bevatten geen aluminiumzouten, maar wel actieve ingrediënten die ongewenste geurtjes bestrijden. Beide formules zijn vrij van alcohol en verrijkt met de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove. Dus welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op bescherming, frisheid en heerlijk zachte, gladde en verzorgde oksels. Om de impact op het mileu te verminderen hebben de Dove anti-transpiranten en deodoranten een andere verpakking gekregen. Onze spuitbussen met ecolable worden gemaakt van 25% gerecycled en oneindig recyclebaar aluminium.