Gliss kur Haarmasker deep repair 19-200ml

Gliss Kur
GL2612
Bestel
  • Beschrijving

Ervaar de juiste haarverzorging afgestemd op jouw unieke behoeftes:

Soepel, gezond en glanzend haar - wereldwijd staat dit hoog op de wishlist van vele vrouwen. Helaas is de realiteit vaak anders: het haar kan er broos en breekbaar uitzien, voelt zwaar aan of is zelfs beschadigd. In dat geval is er maar één oplossing: de juiste haarverzorging.

Elk haartype stelt andere eisen aan haarverzorgingsproducten. De haarverzorgings- en stylinglijn van Gliss Kur bevatten actieve complexen die afgestemd zijn op de unieke behoeftes van de verschillende haartypes.

Total Repair:

De bewezen Repair-formule herstelt het haar tot in de kern, zonder het te verzwaren.

Total Repair is de complete verzorging voor droog en beschadigd haar. Total Repair biedt een breed assortiment van producten die het haar wassen tot producten die het haar een mooie finish geven. Total Repair geeft het haar soepelheid en een gezonde glans, het vermindert haarbreuk en verbetert de doorkambaarheid.

Total Repair voor intensief herstel van het haar, ook geschikt voor de haarpunten. Zowel voor dagelijkse reinigings- en verzorgingsproducten als voor milde en intensieve kuren.

De formule met haar-identieke elementen herstelt doelgericht en vult beschadigingen op.

Intensieve verzorging en herstel:

Total Repair Intensive-Repair-Masker biedt intensieve verzorging voor droog en beschadigd haar - al werkzaam na 1 minuut inwerktijd. De Repair-formule met 19 ingrediënten vermindert haarbreuk tot 100%.

De formule met haar-identieke elementen herstelt doelgericht en vult beschadigingen op.

Gebruik Total Repair voor soepel, gezond glanzend haar.

Intensief verzorgd, soepel en glanzend haar

Effectief na slechts 1 minuut inwerktijd

Tot 100% minder haarbreuk

Indicaties:

Externe gebruik

Voor droog, beschadigd haar

Voor de soepelheid en glans van het haar

Inhoud:

200 ml