Dove Dermaspa Handcrème Nutri Essence 75ml

Dove
DO12686
8710908087639
Bestel
  • Beschrijving

ove Derma Spa Handcreme Nutri Essence 75ml

Onze handcrèmes combineren het heerlijke gevoel van een spa-behandeling met de dermatologische zorg die je huid nodig heeft. We doen bijna alles met onze handen – we vegen de gezichten van onze kinderen schoon of trekken een perfect lijntje eyeliner onder onze ogen. Maar hoe verzorgen we ze eigenlijk? Met een beetje hulp van de beste handcrèmes kunnen we onze handen iedere dag een spa-behandeling geven. De handcrèmes van Dove DermaSpa3 hebben niet alleen een rijke en luxueuze structuur, ze bieden ook dermatologische verzorging, zodat handverzorging een moment wordt om jezelf te verwennen en in contact te komen met je lichaam – waar we ook zijn. Of je rijpere huid wilt verstevigen of mooie, egale en fluweelzachte handen wilt, wij kunnen je helpen. Dankzij onze Cell-Moisturisers technologie, die de huidbarrière verzorgt en beschermt, verbeteren onze handcrèmes de uitstraling en het gevoel van je huid, voor zachte en soepele handen.

Over Dove

Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging. Dove begon in 1957 met het ontwikkelen van zeep met hydraterende crème, en bracht in 1980 als eerste de hydraterende wasgel op de markt. Na de introductie van Dove in Nederland, is het ook in Nederland uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen persoonlijke verzorging. Dove staat bekend om haar vele producten en haar "Tijd voor echte schoonheid' campagne. Dove wil dat vrouwen weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar. Dove is groot in verschillende productcategorieën. Er bestaat Dove deodorant, Dove douchegel en Dove badgel en natuurlijk de beroemde Dove bodylotion. Daarnaast is er ook Dove haarverzorging, zoals Dove shampoo en Dove conditioner. Probeer ook deDove Summer Glow eens! En ben je op zoek naar Dove producten voor mannen? Voor de perfecte verzorging voor mannen heeft Dove, Dove Men+Care ontwikkeld.

Ingrediënten

aqua, glycerine, dimethicon, isopropyl, myristaat, hydroxystearinezuur, natriumhydroxypropylzetmeelfosfaat, vaseline, arachidezuur, caprylylglycol, cetearylalcohol, cetearylglucoside, citrus aurantifolia schilpoeder, citrus limonschilpoeder, dimethicon crosspolymeer, dinatrium EDTA, glucose, glycerylhydroxystearaat, hippophae rhamnoides olie, palmitinezuur, parfum, fenoxyethanol, natriumhydroxide, stearinezuur, tapiocazetmeel, alfa-isomethyllonone, benzylalcohol, benzylsalicytaat, butylfenylmethylpropional, citral, citronellol, coumarine, geraniol, hexylcinnamal, limoneen, linalool, CI77891