Philips Sonicare Elektrische tandenborstel Series 3100 HX3675-15 Zwart & Roze Duopack

Philips Sonicare
PH12534
8710103985693
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

In combinatie met de Sonische technologie en de werking van de opzetborstels verwijdert de Philips Sonicare ProtectiveClean 3100 series HX3675/15 - Elektrische tandenborstel - Zwart & Roze tot 3 keer meer* tandplak dan een handtandenborstel. De ingebouwde druksensor beschermt jouw tanden en tandvlees.

Belangrijkste kenmerken van de Philips elektrische tandenborstel:

Geavanceerde sonische technologie

Krachtige borstelhaartrillingen drijven microbellen diep tussen jouw tanden en langs jouw tandvleesrand aan voor een verfrissende ervaring. Je krijgt twee maanden aan handmatig poetsen in slechts 2 minuten.** Elke dag maken 31000 borstelbewegingen per minuut de tanden zachtjes schoon, wordt tandplak opengebroken en verwijderd voor een uitzonderlijke reiniging.

Verwijdert tandplak 3x beter*

Het is klinisch bewezen dat de Sonicare elektrische tandenborstel met geavanceerde sonische technologie tot 3x beter tandplak verwijdert dan een gewone tandenborstel. Hij verwijdert tandplak van de tanden en langs de

tandvleesrand en beschermt tegelijkertijd het tandvlees.

Beschermt jouw tandvlees

De ingebouwde druksensor detecteert automatisch de druk die je uitoefent, waarschuwt je en vermindert automatisch de trillingen van de tandenborstel om jouw tandvlees te beschermen. De tandenborstel maakt een pulserend geluid om je eraan te herinneren dat je minder hard moet drukken. Deze functie heeft 7 op de 10 mensengeholpen hun tanden beter te poetsen.

Smartimer en QuadPacer

Met de Smartimer van 2 minuten en de QuadPacer van 30 seconden poets je alle gebieden van jouw mond gedurende de aanbevolen tijd voor een volledige reiniging.

Ontworpen voor jou

Het slanke, lichte en ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de tandenborstel gemakkelijk vast te houden en te gebruiken is, zodat je een geweldige reiniging krijgt zonder dat je druk hoeft te zetten.

BrushSync-vervangingsherinnering

Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Het is daarom goed om ook die van jou in de gaten te houden, zodat je zeker weet dat jouw gebit nog steeds goed gereinigd wordt. Onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang je jouw opzetborstel al hebt gebruikt en hoe hard je hebt gepoetst. De BrushSyncvervangingsherinnering op het handvat en een korte pieptoon laten je weten wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen.

Easy-start

Ons Easy-Start-programma biedt je de mogelijkheid om de eerste 14 keer dat je de nieuwe tandenborstel gebruikt geleidelijk de poetskracht te verhogen.

Accu met lange levensduur

De levensduur van de batterij is maximaal 14 dagen, zodat je lange perioden kunt poetsen zonder tussendoor op te laden.

Geen adapter meer. Hallo USB.

Voedingsadapters lijken misschien klein, maar als ze bij elkaar worden opgeteld, hebben ze een enorme impact op het milieu. Door alleen al in onze Philips Sonicare 1000-4000-serie over te stappen op een USB-oplader, kunnen we elk jaar tot 189,210 kg minder plastic gebruiken. Dat is krachtig, toch?

Specificaties:

Poetsstanden

Clean: Buitengewoon schoon, elke dag

Meegeleverde artikelen

Handvat: 2 3100-serie

Opzetborstel: 2 C1 ProResultsstandaardborstels

Docking station: 2

Ontwerp en afwerking

Kleur: Suikerroze, Zwart

Reinigingsprestaties

Performance: Verwijdert tot 3 keer meer tandplak*

Feedback bij te veel druk: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwen

Timer: Quadpacer en SmarTimer

Slimme sensortechnologie

BrushSync-vervangingsherinnering: Weet altijd wanneer je de opzetborstel moet vervangen

Poetsdruksensor: Waarschuwt wanneer je te hard poetst

Gebruiksgemak

Handvat: Slank, ergonomisch design

Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan

Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels

BrushSync-vervangingsherinnering: Vervangingsherinnering, Weet altijd wanneer je de, opzetborstel moet vervangen, Herinneringsicoon gaat branden, om altijd de beste resultaten te garanderen

Technische specificaties

Batterij: Oplaadbaar

Batterijtype: Lithium-ion

Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): 14 dagen*

Vermogen

Voltage: DC 5 V

Service

Garantie: 2 jaar beperkte garantie