Gillette fusion5 scheermesjes 12 st

Gillette
GI12470
7702018469383
Bestel
  • Beschrijving

5 scheermesjes helpen de druk per mesje verminderen voor een comfortabele scheerbeurt (in vergelijking met Mach3)

Precisietrimmer aan de achterkant - voor een nauwkeurige afwerking van moeilijk bereikbare zones (neus en bakkebaarden)

Met één scheermesje kan je tot één maand lang scheren

Voorbij alle Fusion scheermesjes

Het comfort van vijf mesjes en de precisie van één

De Gillette Fusion5 heeft vijf mesjes die dichter bij elkaar staan* voor ongeëvenaard comfort. Dit scheersysteem biedt verschillende functies voor topprestaties.

*vs. Mach3

Vijf mesjes dichter op de huid dan één

Vijf mesjes scheren niet alleen dichter op de huid dan één mesje, de Gillette Fusion5-technologie heeft vijf mesjes die dichter bij elkaar staan voor dichter op de huid en comfortabeler scheren dan met de Mach3. Gillette Fusion5 is een geavanceerd scheersysteem met een vijfbladig scheertechnologie-oppervlak, een Precisietrimmer en een Flexibele Comfort Guard.

Lubrastrip voor beter glijden

De Lubrastrip bovenaan het scheerapparaat zorgt voor een soepelere scheerervaring door wateroplosbare glijmiddelen op de huid aan te brengen voor beter glijden en meer comfort. De strip wordt wit als je scheerervaring niet meer optimaal is.

Precisietrimmer voor lastige plekjes

Met het enkelvoudige mesje dat in de achterkant van de cartridge is ingebouwd kun je lastige plekjes zoals bakkebaarden en onder de neus scheren.

Microribbels maken een groot verschil

De huidbescherming op de mesjes uit zachte microribbels die aan de mesjes vooraf gaan en helpen om de huid strak te trekken voordat het eerste mesje de eerste haar afsnijdt, zodat je comfortabel en dicht op de huid kunt scheren.

Een ergonomisch handvat voor meer houvast

Het handvat van de Fusion5 is opnieuw ontworpen ten opzichte van de Mach3 voor meer controle onder natte omstandigheden.