Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9024 Opzetborstels 4 stuks

Philips
PH12398
8710103850793
Bestel
  • Beschrijving

De Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence opzetborstels zijn ontwikkeld om uw gebit extra grondig te reinigen en geen plekje over te slaan. Tandplak wordt actief verwijderd, zodat u na elke poetsbeurt kan genieten van een schoon en gezond gebit.

Omdat de opzetborstel zich vormt naar de vorm van uw tanden en tandvlees, wordt tandplak en andere viezigheden optimaal verwijderd. De medium harde borstelharen bewegen op een natuurlijke manier langs de tanden om uw tanden schoon te maken. Ook zal uw tandvlees tijdens het poetsen worden verzorgt.

De C2 opzetborstels zijn uitgerust met de handige BrushSync™-koppeling van Philips. Dit betekent dat wanneer u de opzetborstel op uw Philips Sonicare tandenborstel klikt, er automatische verbinding wordt gemaakt. Is de opzetborstel aan vervanging toe, dan zal er een klein lampje gaan branden op de sonische tandenborstel om u dit te laten weten. Zo hoeft u niet meer zelf bij te houden hoe lang u de opzetborstel in gebruik hebt.

Houdt er rekening mee dat de BrushSync™-koppeling alleen werkt met een Philips Sonicare tandenborstel die met dezelfde BrushSync™-techniek is uitgerust.

-Inhoud van de verpakking

4 x Philips C2 Optimal Plaque Defence

-Geschikt voor onder andere de volgende Philips Sonicare tandenborstels

2-serie Plaque Defense

2-serie Plaque Defense

3-serie Gum Health

DiamondClean / DiamondClean Smart

EasyClean

Essence+

FlexCare / FlexCare+ / FlexCare Platinum / FlexCare Platinum Connected

For Kids

HealthyWhite / HealthyWhite+

PowerUp

ProtectiveClean