Mycosan Kalknagel Klinisch Bewezen Effectief Tegen Schimmels 5 ml

Mycosa
MY12359
8718309700300
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Behandel kalknagels als een pro met deze klinisch bewezen behandelset voor thuisgebruik:

• Gepatenteerd serum: 100% klinisch bewezen effectief tegen schimmels.* • Precisiekwast: voor de juiste dosering op de moeilijk bereikbare plekken zoals onder de (loszittende) nagel. • 10 nagelvijlen: voor betere werking. Door het vijlen bereikt het serum de schimmel beter. • Succesvol resultaat: 92% van de gebruiker van Mycosan Kalknagel zag binnen 2 weken resultaat.**

Mycosan Kalknagel Behandelset is 100% klinisch bewezen effectief tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat binnen twee weken. Mycosan Kalknagel Behandelset heeft een unieke drievoudige werking:

1. Effectief. De doelgerichte werking stopt de ontwikkeling van de schimmel die de kalknagel veroorzaakt.

2. Herstelt de nagel. Het product dringt door in de nagel en verbetert de structuur waardoor de natuurlijke staat van de nagel wordt hersteld.

3. Voorkomt (her-)besmetting door de vorming van een beschermend laagje. Mycosan Kalknagel behandelset is actief vanaf de eerste keer dat het aangebracht wordt. Het is kleurloos en droogt binnen 1 minuut.

*Bij 100% van de deelnemers, met een milde tot gematigde vorm van kalknagels, aan klinsch onderzoekin 2011 was na 90 dagen geen van de schimmels (T.Rubrum, T.Mentagrophytes, Candida albicans) die kalknagels veroorzaken terug te vinden. **Uit consumentenonderzoek is gebleken dat 92% na 2 weken verbetering zag van het nageloppervlak.

Hoe werkt het?

Mycosan Kalknagel Behandelset behandelt en voorkomt beperkte oppervlakkige schimmels aan vinger- en/of teennagels.

Beschermt omringende nagels tegen schimmelinfecties en voorkomt her-besmetting na een eerdere infectie.

Gebruik

Voor gebruik de nagel schoon en droog maken en eventuele nagellak verwijderen.

Actieve behandeling: maak voor een succesvol resultaat de volledige behandeling altijd af.

Let op: knijp zachtjes in de tube.

Vijlen is belangrijk

Na een week behandelen met Mycosan Kalknagel behandelset, start u voorzichtig met het vijlen van het oppervlak van de nagel met de bijgeleverde vijltjes. Door het vijlen dringt het serum nog beter door in de nagel voor een optimaal resultaat.

Bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur (5-25°C).

Ingrediënten

Aqua, rye ferment filtrate, pentylene glycol, dimethyl isosorbide, hydroxyethylcellulose.

Meer over

Heeft u last van kalknagel of voetschimmel? Dan gebruikt u Mycosan, specialist in de effectieve precisie behandeling van kalknagel en voetschimmel.

Mycosan is klinisch bewezen effectief en stopt de schimmels die kalknagel en voetschimmel veroorzaken. Ook op moeilijk bereikbare plekken dankzij de unieke precisie kwast. Daarnaast biedt Mycosan preventieve producten die een besmetting of her-besmetting met kalknagel of voetschimmel voorkomen.

gezondheidsinformatie

Gepatenteerd serum: stopt de ontwikkeling van schimmels die kalknagel veroorzaken.

disclaimer

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten bereik van kinderen bewaren.